Monday, August 2, 2010

MeNGGoDeK

Aku malas nk update blog lagi.
Walopon dlm kepala aku ada mcm2 topik aku nk meracau.
Skang ni, aku tgh naik sheikh nak mekap blog.
Kena tunggu sheikh aku tu balik padang pasir dulu baru aku update eh.
muehehehe!
Yang datang menjengah tu, nnti aku jalan2 balik kt blog korang yep.
Korang tgk blog aku mcm juicy-juicy-stoberi tak??
haha!
okey..bye...

notabulukaki:Oh,ya.aku baru nk terhegeh2 mencuba hidden shoutbox.Kalo korang xjumpa,sila tgk belah kanan atas ye.okey.bye. :D

14 comments:

miszza said...

wow..cun!cun!

aNiS tHe BumbleBee said...

miszza~tenkiu...belum abis menggodek lagi nih.hihihi.

ainiayu said...

comei...tlg godek blog akk sama leh tak?....hahahaha....siyes ni.....

aNiS tHe BumbleBee said...

kak ainiayu~macehhh..nk godek camna tu kak?satgi abih jahanam blog org lain.tihi.

Kancilbiru said...

tu la pasai...dah cun...yg penting banner lawa mengalahkan profesional punya design...

sahromnasrudin said...

salam..uma baru nie " merah sgt la makngah"...hehehehe....

GaDis CoMeL said...

nak raya ni,org bukan takat kalut nk hias umah, tp cam blogger ni, kalut nk hias blog.. haha.

atienanurin said...

wah..kak anis..nice blog la..tome nya umah kak anis..i like~ rajin ye mengemas umah...asyik tukar perabot baru je..heheheh..=)

|| NaFiRaa || said...

x abes godek lagi ke u~ muehehe

aNiS tHe BumbleBee said...

kancilbiru~hehee..maceh..aku mmg pro,tp bukan profesional laa...prOpa jaa lebey..kekeke!

aNiS tHe BumbleBee said...

sahromnasrudin~hehehe...lama xdgr org panggil mak ngah.merah sgt eh,aa,xpe,nnti tukar kaler lain lak.tihi..

aNiS tHe BumbleBee said...

gadiscomel~kekekeke..tu laa,tiba2 mood menghias tu mai.sempena nk raya ni kot..haha!

aNiS tHe BumbleBee said...

ain~maceh...dah nk tukar perabot umah bebetul xboley,tukar perabot blog aje laa..kekekeke..!

aNiS tHe BumbleBee said...

nafira~hahahah...abes dah abes dah..hihi..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...