Friday, August 20, 2010

RaJa AzMi MaSuK LoKaP

Skang pukul 3.30 pagi waktu Sri Lanka.Aku tgh prepare2 nk bersahur ni.Baca kt page cikgu dahlia ada kisah pasal Raja Azmi.

Raja Azmi arrested because of warrant of arrest issued against her: Police

August 19, 2010
KUALA LUMPUR, Aug 19 – Film producer Raja Azmi Raja Sulaiman was arrested by police today because of an outstanding warrant of arrest against her, said Ampang police chief Abdul Jalil Hassan.
He said Raja Azmi, 51, had come to the station at 4pm accompanied by a friend to lodge a police report on news coverage about her and that police acted on the warrant.
“Police had several times looked for her at her house on Hulu Kelang regarding her failure to attend the hearing, and in fact, had done so twice today at 1pm and 2pm, but failed to locate her.
“We believe she was at home when policemen went to her house today but no one opened the door. As such, when she came to the police station we had no choice but to arrest her,” he told reporters at his office here.
He said Raja Azmi was now detained at the women’s lock up at the Pandan Indah police station and would be brought to the Kuala Lumpur High Court (Commercial Division) in Jalan Duta at 8.30am tomorrow.
On July 21, Raja Azmi, who is wife of former national badminton player Jalani Sidek, failed to turn at the same court concerning a bankrupty hearing.
The front pages of most newspapers today carried reports alleging that she was the cause of the divorce between national badminton player Roslin Hashim and his wife. – Bernama

Hum,kan dah kena... nk kenakan org lain, tp termakan diri pulak.Bab yg Roslin Hashim, aku malas nk komen.Kisah rumahtangga orang.Sendiri yg cari pasal nk jumpa2 kt dalam bilik hotel. Apa de hal?? Tapi apapun,harap2 perkara ni dapatlah bagi kesedaran pada dia..Tak pasal2 bulan puasa ni berbuka kt lokap...isk!


Ni apa kaitan anak2 sidek dgn cerita ni? hahaha! Saja aku malas nk letak gambar Raja Azmi.Dah dia menantu family tu,tak banyak,skit pun tercalar juga nama keluarga Sidek kan..

notabulukaki~ aku tak suka dgr perkara2 camni sbb aku peminat cerita anak2 Sidek.Satu masa dulu dalam diri aku rasa bangga betul tgk adik beradik dorang, org melayu to be more precise, org jawa laaa, main badminton wakil Negara. Skang ni dah gelaran tu dah direbut oleh kaum lain pulak..sedih!

19 comments:

sahromnasrudin said...

salam..ini kes sivil ke jenayah?? klu kes sivil mmg kureng la tp klu jenayah, raye kat lokap la gamaknya...waran tangkap paling koman 14 hari..klu majistret nak tambah lg, mmg takbir kat lokap la kot..

Che Mid said...

Tentu ex wife dia.. tepuk tangan dan gelak ketawakan dia sampai berguling-guling..

aNiS tHe BumbleBee said...

sahrom~kekeke...entahlaa..sivil rasanya. tp kalo takbir kt lokap,perrghh,syahdu siot...lagi syahdu dari lagu dendang perantau.

aNiS tHe BumbleBee said...

Che Mid~hahahaha...haah kan...hai laa..macam2 betul laa kisah bulan2 puasa ni.

Sitisifir10 said...

a'ah kan...mcm mencemar nama pulak ye... :( sian anak2 sidek

aidaz said...

salam...tu laaa cam ade x kene je bila si roslin tu nak cerai kali ke-2 ni..pastu nama Raja Azmi gak yg jd punca....apa motif diorg ni agaknye...

aNiS tHe BumbleBee said...

kak sitisifir~tu laa..keluarga sidek mesti rasa sedih dgn apa yg berlaku.isk!

aNiS tHe BumbleBee said...

aidaz~kann..?xpaham betul...amende laa sebenarnya yg dorang cuba buat.ish..!

izyanty collection said...

xsuka arr dgar cite camni...kenapa ek seorg isteri buat cam2. sedih sgt org islam skrg jd macam2.


untuk perhatian semua...bermula kol 12- 5ptg nie nanti kat my blog ada 5 pkra aneh utk dikongsi bersama. harap dapat berkongsi ngan semua pembaca. TQ

|| NaFiRaa || said...

haih.. ai pon heran jugak cam ner boleh jadik cam tuh~ pusing sana pusing sini.. dah macam k*l*ng dah!!!

ai pon peminat setia anak2 sidik jugak!!! best sgt citer dia~

GaDis CoMeL said...

kak,

hangpa tolong translate sat hat bahasa omputih tu,kami tak beropa nak paham. keh3x.

aNiS tHe BumbleBee said...

izyanty~kan,tak rasa bersalah pun.ada hati plak lagi nk saman org atas kesalahan sndiri.dah kena kt diri sndiri balik.

haa,kejap lg sy pegi terjah eh..tungguuuuu!

aNiS tHe BumbleBee said...

nafira~hihi..biarkan siluncai dgn labu2nya..kekekeke!

kita kan berjiwa kanak2 ribena,mestila suka cita2 camtu..betul tak upin ipin??kekkekeek!

aNiS tHe BumbleBee said...

GC~ sebenaqnya kan....nk habaq kt hg..











kak pon tak paham.huakakakkaakakaaa!!

GaDis CoMeL said...

haha.. pura2 tak paham konon. luku baru tau. ni, dh tukaq dh setting komen tu, syukran noh. ;p

ps: boleh claim duit raya dak? keh3x

makdara TERDIVA said...

dia kan suka kontroversi..ops! terlebih sudah! =P

aNiS tHe BumbleBee said...

GC~betuilaa..sejak2 duduk sini,kak anis reti baca tulisan gulung2 jaa..hahahaha!

ha,bagus2..senang skit nk komeng kt blog hg.hihi!

kak anis akan claim duit raya uyin kt hg.tunggu kak anis p jeniang naa...hahhaaha!

aNiS tHe BumbleBee said...

MDT~mungkin laaa...tgk pilem2 yg dia bikin pun...haishh...!

Anonymous said...

you can see anderson cooper boyfriend he is hot!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...