Friday, August 6, 2010

WaRKaH BuaT J..

J,
Bape kali gua ckp sama lu.
kita dah xde pape hubungan.
dah putus!!
Lu paham ke tidak??

J,
Lagi gua benci lu, lg itu lu ikut gua.
gua benci arr camni.
Sebab lu, gua malu.
Sebab lu, gua rasa harga diri gua jatuh.
Gua rasa malu nk kuar umah,
jumpe memember.
sume sebab lu laa J.

Dah la lu suka kiss gua kt tempat pepelik.
Kt kening laa, kt telinga laa, kt hidung laaa..
ape kes??
sakit doe!!

Gua tak kira,
ni dah nk masuk bulan puasa.
Make sure lu blah sebelum raya menjengah.
Kalo tak lu tau laa nasib lu.



Gua balik malaysia nnti,
Gua beli OXY 10.
"Ubat Jerawat Kuasa Maksimum"
Biar mampos lu JARAWAT!!!!!!



28 comments:

GaDis CoMeL said...

haha. pakai la bedak sejuk. balik nanti, tapau bedak sejuk byk2 sikit. kot Penang ni org sebok dok cakap psl Tia Amelia. Kemarin lagi nama. Member2 hat gelap2 tu, pakat cerah abeh. hihih.

|| NaFiRaa || said...

hahahaha.. konfem lepas nih J pikir 12 kali nak kuar..muahahaha

aNiS tHe BumbleBee said...

gadiscomel~kekeke..tu lah.bedak sejuk tarak laa kt sini.badak sejuk ada laa..kekeke..nnti balik raya nk tapau.ooo ya ka..amboih..pakat putih melepak abih laa org penang no..nk kena pomot kt org sri lanka laa..hihihi!

aNiS tHe BumbleBee said...

nafira~hahaaha! tau xpe.dh la nak raya dah ni.hihihi!

ainiayu said...

encik J tu pemanis per...ada sebijik dua ok kan....hehehe....mana ada org yg tkde j langsung...klu ada lam gambaq mana2 tu mesti dh mekap ngan photoshop tu....

nk petua....masa mula en J tu nk kuaq hg amik bwg putih sapu kat dia...insyaallah dia tk jadi kuaq...kt bisul pn leh gak....:)....dulu selalu la wat klu dia nk kuaq tp skang ni biaq pi la....bkn selalu dia ada....

Sharinginfoz said...

oooooooooooo ini rupanya j ya

aNiS tHe BumbleBee said...

kak ainiayu~kdg2 dia jadi manis,kdg2 tu kelat jugak.terutamanya time2 kita nk bergumbira.menyibuk je dia nk bergumbira jugak.

oo..bawang putih eh?ingatkan untuk ketumbit ja...hehhe.ha,stgi nk try.

aNiS tHe BumbleBee said...

Sharinginfoz ~itulah dianyaa..menggeramkan hati saja...hihi..

ainiayu said...

anis try la...kt akk mujarab tp tatau la klu kt anis....hahaha....kulit dinoso kan ke tebal....hahahaha.....

aNiS tHe BumbleBee said...

kak ainiayu~miahahahhaa!!nk terai nk terai, pasal aritu terbeli smpai sekilo bwg putih.ingatkan sikit,rupanya byk,10hinggit lak tu.(slalu beli paket2 kecit ja,ni pestime beli timbang)

Yati said...

Anis,
cuba la bedak kulit rambai. Kasi scrub itu muka. Nanti balik Malaysia, beli la.
Akak yang tua ni pun adakalanya ada jugak jerawat. Hehhe...
Btw, lawa la senduk tempurung. Antik...

aNiS tHe BumbleBee said...

kak yati~ aaa,bedak kulit rambai.oo boley pakai kt muka eh..anis gosok kt badan je..hihi..kdg2 hormon kot kan kak.anis ni maybe sbb gugur aritu,darah2 kotor tu tak kuar abis kut.xtaulah.

akak nak ke senduk tu?nak anis poskan time balik msia nnti..hehehe..

en_me said...

ganasss.. ehehe

kakyong said...

ish ish.. ingatkan sapa lah si J tu...

aNiS tHe BumbleBee said...

en_me~hehehe..ganas kt jerawat sndiri je...ngee!

aNiS tHe BumbleBee said...

kak yong~kekekee..ingatkan boifren ke asben ye tak??hihi!

ezzati said...

hehe..suspen jerkkk!!ingatkan ex-bf tadi..

neway miss u 2 :)

thanks :)

Yunus Badawi said...

Bulan puasa J kurang mengganas kot hehehe.

psst - kat Sri Lanka takde Oxy 10 ke? Boleh berniaga ubat jerawat kat sana ni ngeh3x

Arena said...

Anis,

Aku pon bengang tau. Aku tak pernah beli ubat jerawat, last month kena beli sebab;damn tah dari mana datang jerawat. nak beli brand apa pon tatau. Apa kes ni dah tua-tua baru nak jerawat nih. Eh aku cakap pasal akula.. aku la yang tua ada jerawat tuh, bukan kau..hahhaha.

aNiS tHe BumbleBee said...

zati~ kalo betul laa ex aku,mmg lumat dah aku kena cincang dgn speckybee...siap kena kiss tang tempat pelik2 lagi tu..haishh..haha!

aNiS tHe BumbleBee said...

YB~harap2 gitu lah..tang kening ni yg nyampah ni.cam pakai subang kt kening pulak.tumbuh la kt kaki ke kan.tihi..!

p/s:entah ada ke tidak.tak pegi cari pulak.kalo xde,YB tlg supply boleh?kita joint-venture,nak?hihi!

aNiS tHe BumbleBee said...

arena~ kalo zaman puberty purba dulu,xpela jugak kan..ni dah tua2 pon nk pegi beli ubat jerawat tu yg menyampas tu.Tp org kata,tua2 kalo ada jer ni,hormon tu elok.pasal kalo nk dekat2 menopos/dah menopos,tade dah jer2 ni.anggap jelah kita remaja lagi..ye tak?kekekke!

p/s:aku pon tua gak..da mcm burung kakak tua dah pun.kehkehkeh!

Yati said...

Anis,
boleh jadi jugak la, sebab hormon atau darah kotor. Kalau stress memanjang, tak cukup tidor, kuor jugak cik J tu..
Senduk tempurung tu, kat Kuala Kangsor pun ada jual. Mungkin buatan dia lain sikit, dari kat Sri Lanka. Tapi kalau Anis sudi, birthday kak Yati tahun depan, boleh la Anis bg present. (Amenda ntah, buang tabiat aku ni).. :D

aNiS tHe BumbleBee said...

kak yati~hum..maybelah kan..nk kena tido lg byk lah camni.kekekeke!

aa,baru je smlm kak ainiayu bgtau ada kt kuala kangsar.xpe,nnti anis suh dia tulis 'made in sri lanka' lain ler skit,ye dak.kekeke!insyallah,kalau sempat nnti anis belikan sumthing utk akak key..:)

ain fathihah said...

ahh, memang tak best bila ada jerawat..tambah2 kat dahi. nak sujud pun sakit. adoi.

aNiS tHe BumbleBee said...

ain~ kan???mencik laa kan...asal laa jer ni tumbuh kt manusia.pegilah tumbuh kt kucing ke kan.hik hik hik..

miss said...

aku smpai lanih dok melambak lg....geram toi....cm nak buat botox ja..kihkihkih....

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

samalahhhh kita..
bila bulang mengambang dia tak reti- nak duk diam..

menyampah tul..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...