Wednesday, August 4, 2010

Aku berketurunan Dinosour??

Boring2 tadi, aku sesaja jelah search kt Google nama bapak aku. Oh,kalo korang yg belum tahu, nama penuh aku Noorhanis Tanius. Tanius tulah nama ayah aku.hehe..So, aku try la search kot2 jumpa sedara mara aku yg xkenal ke kan.Alih alih aku jumpa ini:

TANIUS
(pronounced TAN-ee-us) Tanius was a large, crestless Hadrosaurid from China. These heavily-built plant-eaters were duck-bills that had a bony protuberance between the eyes on their flat head. Tanius had a toothless beak and strong jaws with self-sharpening cheek teeth (for chewing tough plant material). It had four-fingered hands and could walk on 2 or 4 legs. Tanius dates from the late Cretaceous period, about 88.5 to 65 million years ago. Tanius was named by Carl Wiman in 1929, after the "Tanka" people of southern China.
source here

erk???!!!

Wadehel??

notabulukaki:padanla ada ciri2 dinosour gak dalam diri aku ni..huekekkekeke!

20 comments:

liyana said...

dinosour comel kot? hehehe

Kancilbiru said...

laaaaaaaaa patut muka macam nak sama...larikssssssss!

julietchun said...

sedare mare t-rex kah? :P

GaDis CoMeL said...

wakakakaka. tak baek tau... kecian kat pakcik tanius, samakan beliau dgn dinosour.. hihih

aNiS tHe BumbleBee said...

liyana~ haha..cam barney ye dak?

aNiS tHe BumbleBee said...

kancilbiru~muahahahaha!ligannnnnnnnn!!!!

aNiS tHe BumbleBee said...

julietchun~sepupu laa kut..pasa t-rex maging kan...yg tanius ni vegetarian jee..kekeke!

aNiS tHe BumbleBee said...

gadiscomel~ seb baik pakcik tanius xbaca blog ni.kalo tak,matila nk kena mintak ampun guling2 time raya nnti..kekeke!

zuar said...

nanti sy repot k..jgn risau..wakaka

Anonymous said...

salam anis,
hari ni dapat masuk blogspot pulak..hahaha x kusangka dapat jenguk blog anis di hari ini...hehehe
aby :)

mimi said...

nasib saiz xmcm dainoso

MrsYusofhussain said...

huhu....mmg bapak segala dinasour pun ko tu kak...kekekeke

ainiayu said...

dinosor?????....kira terer la atok anis bg nama...mesti dia terer pasal dinaso ni...kekeke

tkpe la...anis kira spesies dinoso manje2....klu tk cam barney...cam dibo pn leh gak la....leh mintak mcm2...hahahaha

aNiS tHe BumbleBee said...

zuar~ dia xdgr cakap2 org ni.fitnah katanya..anak dia baekkkkk..

aNiS tHe BumbleBee said...

aby~ hihi..waaaah..tahniah2..terima kasih kepada kerajaan Guang Zhou..kekeke!

aNiS tHe BumbleBee said...

mimi~dah lebih kurang dah..dah rupa maskot barney tu dah size ni haaa..

aNiS tHe BumbleBee said...

lia~haha..ko diam2,jgn kecoh2.nnti omputeh tau aku spesis dinosour,xpasal je aku lepak kt lab dorang.

aNiS tHe BumbleBee said...

kak ainiayu~mungkin jugaklaa atuk/moyang dulu pakar kaji dinosaur.kakaka!

dibo kaa..debab kaa..xtau laa..hahaha!

ayu said...

salam kenal, tergelak saya bc entry ni =) Exchange link ye.

aNiS tHe BumbleBee said...

ayu~ salam kenal juga..hehe..boley..no problem..nnti sy masukkan key.. maceh.. :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...