Saturday, August 14, 2010

UsTaz SuRuH PomPuaN HePi HePi.. ^_^

Dah ujung2 minggu camni, aku xde buat apa2 sgt pun.Tambah2 time puasa kan..Speckybee pon xde balik lunch...wah..tenang sungguh aku time bulan posa ni...masak pun petang je...heaven siot! Slalunya dah free2 camni, aku bukak youtube jelah layan ceramah agama..apa,ingat rockers cam aku ni xlayan ceramah agama ke? aku rockers beriman laaa...mueheheh!

Jom Layannn...



Macam ustaz ni cakap, jadi pompuan ni banyak betul laaaa ujian..Tapi yg bestnya, pompuan ni senang je nak masuk syurga.Jaga 4 perkara ni je:

1.Bersolat
2.Berpuasa
3.Menjaga kemaluan
4.Taat pada suami.

Hum,nampak mcm senang...tapi bukan senang weh! 3perkara yg atas,insyallah, no problem.Tapi tang no.4 tu, byk dugaan. Ada jee la benda2 yg dia nk buat sebagai ujian. Tutup peti ais tak rapat,abis cair sume ais dlm tu, balik keje,baju campak je kat lantai, minum air manis2, cawan tu xreti nak angkat letak dalam sink,abis bersemut, stokin dah pakai campak,kadang2 letak kt idong aku.Grrrrr!!!!! Tu semua mengundang suara tarzan aku. Rasa macam nk makan org tau tak?????

Tapi tak pe lah.tulah namanya COOOOBAAAANNNNN!!!

20 comments:

sahromnasrudin said...

salam ramadhan..semoga awak jadi istri yg solehah..........

|| NaFiRaa || said...

hahahaha.. betol3!!! ai pon kadang2 tukor kaler ijau jugak ngan laki ai.. ade jek bende dia buat nak bagi bini dia naik hangin.. sama2 lah kita menghadapi COBAAN itu~ muahahaha

Hamzah Ian said...

nice!!! entry yang bagus!!!

Nazra~ said...

salam ramadhan. naz org kuala ketil. skrg keja kt baling ;)

kak tie said...

Salam dek , hehe.. memang betul la tu. Kak Tie ni dah dekat 18 tahun ajar dia tapi tetap buat benda yang sama. Kekadang rasa nak nangis pun ada... sabor je laa..

Mario said...

errr...kena heppy...klu specky tak buat gtu...mcm bosan pulak kan...takan nak skema2 letak stokin...hahaha sokong specky

aNiS tHe BumbleBee said...

sahromnasrudin~salam ramadhan...hehe..mudah2an..time kacih...

aNiS tHe BumbleBee said...

nafira~kihkihkih..tulah..kadang2 kita bertukar jadi cendol kan..gewam je...tp terima jelah..cobaann..yetak.keke!

aNiS tHe BumbleBee said...

hamzah ian~time kasih...:)

aNiS tHe BumbleBee said...

nazra~ooo..salam ramadhan jugak...time kasih nazra..

aNiS tHe BumbleBee said...

kak tie~hhihi...kdg tu mcm sengaja je kan dorang ni..saja je nk test2 kita ni..

aNiS tHe BumbleBee said...

mario~ces...mesti ko pon sama je pangai dgn speckybee tuh...agagaga!

wachak said...

tak baik tau citer hal suami kat org ramei. Kalu suami tau aib dia ....

aNiS tHe BumbleBee said...

wachak~huhu..good advice.mmg dia pun la pembaca setia blog ni...

Kancilbiru said...

waaaaaaaa aku dah tgk CD ustaz kazim ni..bukan aku dgr ceramah, tapi aku dok gelak...wakakaka...insaf tu ada la 2 3 kerat..hahaha..tak baik kan..

ainiayu said...

hahaha...nama pn laki...buruk baik kene terima walaupun kdg2 tu hangin dgn perangai derang....klu budak kecik lain la...ni jenuh dok habaq tiap2 hari...suka suki je nk letak barang depa kt mana...pas tu tanya kita kt mana dia letak brg dia....huhuhu....sabaq je la....

aNiS tHe BumbleBee said...

kancilbiru~hihih..tulaa..lakiku pun dia kata,nmpak byk kali dh kt video ni kt FB,tapi tak teringin nk tgk.bila aku letak dlm blog,smpai 3kali dia khatam tgk.pecah perut gelak.kehkehkeh!

aNiS tHe BumbleBee said...

kak ainiayu~hahaha..memang dah..tu cara nk manja2 dgn kita kut.kena time kita cool,xpa..time kita tgh hot,jgnlaa dok buat lawak2 gitula.terus tukar jadi hulk nnti.kikiki..terima ja la kan kak kan.hikhik!

Lina Rahim said...

hahaha...no 4 tu memang susah la..kadang2 geram betul bila dia fikir dia sorang je betul..

aNiS tHe BumbleBee said...

lina~hihii..memang kan..gewam!gewam!gewam!kihkih!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...