JoM JeLaJaH Sri LaNKa!

Disini aku tuliskan serba sedikit pengalaman selama lebih kurang 5 tahun aku mengembara ke sebuah negara bernama Sri Lanka..cewah! Tulisan2 dibawah bolehlah dijadikan panduan serba sedikit bagi mereka-mereka yang ingin menjadikan Sri Lanka sebagai destinasi perlancongan. Diingatkan sekali lagi bahawa catatan berikut adalah berdasarkan pengalaman aku sendiri. Kalau aku tulis aku naik tuk tuk harga 100rupee pegi pekan Galle, tapi korang naik jadi 500rupee, pestu korang sound ckp aku tipu.Aku nak buat camne.Korang laa yg kena tipu dengan driver tuk2 tu sebenarnya..muehehehe!

Okey, kita jangan buang masa lagi..mulakan penjelajahan dengan free ini dahulu.Nikmati sensasi melancong ke Sri Lanka bersama-sama aku....Anis the menget!! Yessszzaaa!

*korang boleh klik je semua link2 ni.nnti akan dibuka pada tab baru.

Ada apa dengan Galle,Sri Lanka
Jelajah Galle Fort, Kota Bersejarah 
Jom Lepak Galle Fort
Shopping@ Galle Fort
Mari mengenal batu batan Sri Lanka
Sri LanKa: Apa Patut anda tahu?
Nuwaraeliya yang nyaman~ Part 1
Nuwaraeliya Part 2~ World's End & Baker's Falls
Menawan puncak Adam's Peak, Sri Pada
Menjelajah ke Utara Sri Lanka, Tricomalee.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...