Monday, August 23, 2010

Kertas Cadangan Fesyen Rambut Raya Speckybee

Kehadapan Kekanda Speckybee yg dicintai,

Tujuan adinda menulis warkah bercirikan elektronik ini adalah ingin meluahkan perasaan di hati adinda yg telah terpendam sekian lama [sejak worldcup arituh]. Adinda tahu kekanda seorang yg sgt bijak, hensem dan juga beriman orangnya.Maka sebab itulah adinda rilex je terima pinangan kanda dulu.


Adinda paham...kanda teringin sgt nk simpan rambut panjang2 mcm Lionel Messi.Tapi masalahnya, dinda tengok, dah rupa 'Lion in Messy' ada laa..

Setelah memerah otak,mendesign didalam photoshop, dinda cadangkan pesen rambut yg paling sesuai untuk kanda adalah xpayah ada rambut.Tambahan pula, pada pikiran adinda, fesyen rambut jenis tu boleh membantu mengurangkan kos perbelanjaan kita kerana xpayah beli syampu, minyak rambut, dan xpayah pakai sikat.Lexxx jeee....

Untuk pengetahuan kekanda, sebenarnya ramai lelaki yg hensem2 di luar sana mengaplikasi kan fesyen rambut ni, contohnya:
Harith Iskandar

Oh, silap!

Vin Diesel,



dan jugak player pojaan dinda time Worldcup, Wesley Sneidjer.



Bila dinda kelebet gambar2 lama kanda zaman stadi kita, memang tidak syak lagi, inilah penyebab dinda tergila2 kan kanda dulu.






Barulaa dinda perasan yg rupa kanda dulu ada iras2 Debid Bekam laaaaa!! Fewitt!!


Maka, dengan ini, dinda cadangkan, cepat2lah kanda pegi setelkan bab rambut kanda tu.Kalau boleh sebelum balik Malaysia sebab kalau bonda kanda nampak rambut kanda yg semak samun tu, dah tentu kepala kanda kena tarah tanpa belas kasihan.

notabulukaki~Perhatian, ini adalah iklan advertorial untuk mempromosikan Speckybee.Aku puji2 ni bukan apa, moga2 dia terbukak hati nk beli i-phone kt aku nanti.mueheheh! Sapa2 yg ada simptom loya2, dan muntah2, tolong sediakan minyak cap kapak secukup rasa.Tima kasih!

29 comments:

liyana said...

hehehe... smg speckybee baca warkah elektronik ni.. tehehe

aNiS tHe BumbleBee said...

liyana~huekekek...konfem dia baca.mmg dia la penyumbang trafik terbesar dari sri lanka utk blog ni.muahahaa!

Sidratul Muntaha said...

giler kentang!
lion in messy katanya!
ahahaha...
tak kena mauk mlm jumaat ker dgn laki ko nnti anis oii?!
ahaha..
sporting abis!

Lizzie Yasmin said...

kaum laki nie mmg suke wat experiment ngan rambut dorang.. kita nie tahan mata jer jgk rambut serabut mcm tue... hehehe..

makdara TERDIVA said...

haha!..semoga speckybee baca dan terbagi i-phone tu..

satu inisiatif yg bagus cara2 nak bodek laki..wakakaka!

GaDis CoMeL said...

kak, henpon lama hat tak pakai dah tu bg kat sy. haha.

sahromnasrudin said...

wah..rambut botak juga syiok..senang pergi kjer..tak yah kalut2 nak letak minyak rambut huhuhuhuh....tahun nie balik kedah ka?? kedah tang mana????

Mario said...

mmm...tak dpt kot i-phone tu...haha

|| NaFiRaa || said...

ini kertas cadangan merangkap surat bodek nih~ muahahaha.. semoga berjaya dapat iphone okeh~ hahahahah

aNiS tHe BumbleBee said...

Sidratul Muntaha~ngahahahaa!aku tgh berusaha bodek dia nih..

aNiS tHe BumbleBee said...

Lizzie Yasmin~kekek..tau xpe..ikut hati,nk je tarah malam2.tp aku tade skill.kang elok2 ade rambut,telinga pulak xde.hihih!

aNiS tHe BumbleBee said...

MDT~kihkih...moga2 'ter'bagi iphone eh...

aNiS tHe BumbleBee said...

GC~adaa...cap bravo.nak ka?slalu org muda2 ni mana mau pakai talipon xdak cap tu..kekekee!

LIPISLADY said...

Assalamualaikum,

pandai gak bodek yee...
mintak2 dapatlah i-phone yg diidamkan,

aNiS tHe BumbleBee said...

sahrom~ahahaha!tu laa kan..ringkas dan kemas.ha,balik kedah.mula2 kg speckybee,kt guaq cempedak, pestu balik kampung saya,kt baling.tapi lalu jeniang dulu,umah gadiscomel.huekekeke!

aNiS tHe BumbleBee said...

mario~aku pon rasa cam tak dapat gak.kekeke!

aNiS tHe BumbleBee said...

nafira~hahaha!xdpat apple iphone,china iphone pun xpalaa kut.hihihi!

aNiS tHe BumbleBee said...

lipislady~kekeke..saje..xde keje nk buat entry.untung2 dpt ke,mana tau,ye dak.hihihi!

Arena said...

Macam2 ler ko nyer idea nak dptkan iphone tuh ye.. Kalau aku guna trick nih, harusssss tak menjadik.. hahahha

sahromnasrudin said...

salam..mai la uma kami kat kota kuala muda...jauh tak dr baling????

aNiS tHe BumbleBee said...

arena~hahaha!eh,camne ko bley tau?aku pon rasa tak menjadik gak.kakakakaa!

aNiS tHe BumbleBee said...

sahrom~oo..dok kota kola muda...cinta pantai merdeka laa ni..hahhaa!jauh tu xjauh..mmg kami kalau balik malaysia,hidup atas kereta ja byk..hihi..insyalah..kg wife ka kt kota kola muda?

ezzati said...

hahaha..adoi..bg la can laki ko rmbut lion da messy tuuu..

aNiS tHe BumbleBee said...

zati~hahaa!aku okey lagi kut.balik msia sok,siap laa kepala dia kene tarah dgn kukur kelapa.heheh!

smiley said...

waahahaha...sofia suke tengok laki botak...comel je...cam harith iskandar tuh...

regards,
Triplesmiley & 1 Sweet Love

ainiayu said...

hahaha....sabaq je la....lion in messy....sakit pewot akk tau...pape pn akk nampak dia lg 'terang' klu ikut nasihat anis....klu rambut pjg tu nampak tinted skit....jgn marah ye fuadddd.....:P

aNiS tHe BumbleBee said...

smiley~kan..kan??comel kan kalo botak2.cam baby.kekekeke!

aNiS tHe BumbleBee said...

kak aini~haha..tu zaman stadi,nampak la terang skit.dah keja, kena dok 'sunbathing' kt highway nu,mmg tinted habeh laa..kekeke!

vogue said...

jgn dilupakan iras2 yg ala Timothy Olymphant dalam Hitman #47....ngeh3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...