Sunday, August 22, 2010

Selamat Pagi Malaysia

Selamat pagi malaysiaaaaa!!!
eh, dah petang eh?
sori laaa..aku baru je bangun tido.
Semalam tido awal.Pukul 8 malam.
Sebab aku kena asthma lagi.
Kul 11 bangun, laaa... yg 2org lagi tu pon sama gak terbongkang.

Pastu bijik mata aku segar bugar
macam baru lepas rendam clorox.
Layan blogshop kejap, cari2 baju dgn tudung raya.

Kol 2pagi Speckybee bangun.
Si Uyin pun sama.
Aku suh sahur je lah terus.
Pestu 3-3 org jadi cergas dan cerdas.

Si uyin main bola, main basikal.
Aku dgn Speckybee pegi bilik sebelah.
Asing2kan baju nk bg kt org.
Baju ada laa selori, tak pakai2.
Meriah betul umah aku pukul 3pagi tuh.
Macam nk sambut raya pulak besok.

Pukul 6 pagi, mata start mengantuk balik.
Wokeh! Sambung balik tido.
Sampai kul 10 pagi.
Mak aih!
Sambung cuci2 mata kt blogshop org lagik.
Muehehehe!

notabulukaki~sapa2 ada jual benda best2, meh la promote kt aku.Aku dalam mood mudah termakan hasutan ni...

16 comments:

marinahunny said...

hi anis, tq singgah blog akak..

buat apa duk jauh sgt? keja sana ke?

kak ina kl said...

nanti raya balik ke malaysia yer..tentu best shopping sebab duit nuff tu mcm banyak ajer..

Suhana Shahril said...

Wah dah bloshop utk raya.
Share lah link nye..leh Ana terjah jugak...muhahaha..

~cik tiram~ said...

peh.maen basikal & bola 2-3 pagi? haha..

|| NaFiRaa || said...

wahhh.. dah start shopping dah~ balik mesia nanti leh soping lagi~standby duit jek lebih sket..muehehehe

aNiS tHe BumbleBee said...

kak marina~hehe..sama2..aa,suami keja construction kt sini..rejeki kt sinilah buat masa ni.. :)

aNiS tHe BumbleBee said...

kak ina~haah,balik kak..mana de kak..kekeke..BE je byk,duit tak byk pun kak...

aNiS tHe BumbleBee said...

ana~hihihi...saja...usha2 dulu.takut tak sempat.balik pun sehari sblm raya,takut tak sempat nk beli je.

aNiS tHe BumbleBee said...

cik tiram~hehheh,tau xpe.riuh rendah umah kul 3pagi.isk!

aNiS tHe BumbleBee said...

nafira~hahaaa!tak sempat kut nk soping2 kt malaysia lg dah.tu yg beli online je ni.

sahromnasrudin said...

salam..ada jeans levis ke??leh arr send cini huhuhuh

aNiS tHe BumbleBee said...

sahrom~salam..jeans levis tade...jin tanah je ade.muehehhe!

GaDis CoMeL said...

ada henpon lama ka laptop lama hat tak pakai, bawak balik mesia la kak.sedekah kat sy nih.beramal di bulan posa.keh3x.

aNiS tHe BumbleBee said...

GC~laptop ada...tp motherboard dah xdak.henpon pun ada...tp skrin dah gelap...muehehee!

ainiayu said...

akk yg duk sini pn tk siap mende lg utk raya...dr bapak sampai ank2....ujung minggu ni kut baru nk soping....huhuhu....

p/s...akk bkn penghasut so suke ati le nk soping kt ner.....hahaha....

aNiS tHe BumbleBee said...

kak aini~alaa,akak xpa,ada lagi 2kali hujung minggu nk p soping.kami ni balik 8hb.mana dan nk pilih2,beli2 baju kt kedai dah.smpai pun dah malam.

p/s:meh la hasut.bg link kedai2 online yg best2.hihihi..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...