Wednesday, August 18, 2010

Mr. Right


Sebelum Kawen.....

Pompuan: Dia ni memang Mr.Right aku.Solat cukup 5waktu,puasa okey,hormat org tua, kalau aku merajuk, cepat je pujuk. Hensem pulak tu! Nanti kalau family dia datang meminang,aku nak lompat2 jawab YA!!



Lepas Kawen.......

Pompuan: Dia ni betul2 Mr.Right laaaaaa!! Semua diaaa jee yg betul. Kalau aku yg buat, salah memanjang, tapi kalau dia yg buat, betulllll jeeeee..semua boleh.Ni dah 24jam aku merajuk, tak pujuk2 pun lagi.Huh,menyampah tol!!

Hummmm......!!

Mode:merajuk!

18 comments:

sahromnasrudin said...

salam...biasala dlm rumahtangga ada pasang surut..jgn kne tsunami udah la ye

liyana said...

x baik majuk lame2.. hehe

SyAkuRagi said...

ceh..buruk bebenor makcik cm ko ni nak merajuk merajuk..haha

ainiayu said...

apa kes anis....habaq mai....jgn majuk lama2....nnt muka time raya tk lawa...:P

izyanty collection said...

cam2 ek...huhuhu...mesti dia xtau tengah merajuk, siap kita kena gitau lak tengah merajuk...memang hampeh heheh...comel header baru...

Mario said...

ceh...mana de org merajuk ckp dia merajuk...ekeke

GaDis CoMeL said...

laaa..merajuk dgn abg speckybee ka? haipp..tak baik majuk lama2.

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

hahaha...sianlah pulakk..

Mr Right tu mesti baca kan.. Sat-sat tu dia pujuk lah..

Nazra~ said...

merajuk jgn lama2. tak bagus :D

aNiS tHe BumbleBee said...

sahromnasrudin~salam..hihi..biasalaa kan..sedangkan lidah lagi tergigit..

aNiS tHe BumbleBee said...

liyana~hehe..dah tak majuk dah..*malu*

aNiS tHe BumbleBee said...

syakuragi~ui,lama xnampak ko bai?tapi aku rasa kalo ko majuk lagi buwok kot.hahaa!

aNiS tHe BumbleBee said...

kak ainiayu~saja la dia tu kak.nak test2 org time bulan posa ni.

aNiS tHe BumbleBee said...

izyanti~kihkih!penat majuk ni tau..haha!

aNiS tHe BumbleBee said...

mario~ah,org laki ni bukannye tau kite tgh majuk.kene ckp direct je terus.kekeke!

aNiS tHe BumbleBee said...

azrina~haha!mencik tau kena tahan gelak2 lama2.haishhh!

aNiS tHe BumbleBee said...

gadiscomel~hahaa!xmajuk dah aih..tadi salam cium tgn dia dah.hihi!

aNiS tHe BumbleBee said...

nazra~hehehe..dah..sengih balik dah ni..:D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...