Friday, July 30, 2010

NaK TeNgoK IMaM MuDa JugaK!!!

Kat Facebook, kt blog...
semua tgh sibuk cerita Imam Muda..
Mencik laaaa
Tak ley tengok..!!
Tak available plak astro online kt Sri Lanka ni.Cesss!

Dah la orang kampung aku yg masuk final tu.
Orang baling weh....!
Alim2 semua org Baling ni tau..[tiba2]
Harap2 Hizbur menang lah ya..
Asyik dengar nama je..
muka xpernah2 tgk.

aku Google2, kuar banyak pulak org yg nama Hizbur Imam Muda nih.
Saja je Google ni nk sabotaj aku.

Orang2 Baling, doakanlah kejayaan Hizbur tau..
Semoga bertambah lagi limpahan rahmat Allah ke sebuah tempat yg indah permai bernama, Baling, Kedah..muehehe!

notabulukaki~Org2 guaq chempedak..takpa...cuba lagi di IM yg akan datang..tihihihi!

16 comments:

zuar said...

la...orang baling pun ada gak ke?xtau plak.almaklumla..xde astro...kekeke

cahaya nuranie said...

aku pun sokong hizbur gak walaupun bukan org baling.. tp nak wat camne, xde rezeki.. imam muda asyraf yang menjadi IMAM MUDA UNGGUL.. oklah.. semua 10 org imam muda pun bagus2.. gak.. :) best woo!!!

sahromnasrudin said...

salam..sy jadi follower awak a.k.a askar taliban yg ke 170...hubby awak kje petronas sane ke???

aNiS tHe BumbleBee said...

zuar~cet!kalo worldcup menggulupur boley pegi cari astro lak ye?

aNiS tHe BumbleBee said...

syams~tu lah.aku pun tau 3mggu lepas yg Hizbur tu org Baling.alih2,wah,masuk final tu..tp rasa cam lega sgt2 kan ada lelaki mcm tu di zaman sekarang ni..kalo der juad dvd,balik nnti aku nk g beli lah.

aNiS tHe BumbleBee said...

sahromnasrudin~salam...time kasih jadi askar taliban sy...hehe..oh,hubby sy keja MTD construction kt sini.keje bina2 bangunan..hehe...

|| NaFiRaa || said...

uik.. banyak blog bukak citer pasal imam muda nih.. apsal ai tak tahu menahu pon pasal program nih??? rumah ai tadak astrok kot~ huhuhu

aNiS tHe BumbleBee said...

nafira~haah,dalam astro oasis kut tak silap.sini pun xdpt tgk.smlm final beberapa negara je yg boley tgk online.huk huk!

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

anis,

final tu saya geram jugak.. terlepas.

bulan mengambang, pewot sakit terus tido.bangun2 dah pukul 3 pagi..

aNiS tHe BumbleBee said...

azrina~laa..ye ke..xpe..nnti mesti ada dlm youtube kan.boley cari..hehe.

GaDis CoMeL said...

hahaha..jeles tak sebab kitorang kat sni dpt tengok.yg best tu bukan dok ralit tengok hizbur dgn asyraf je, tapi dok tengok bini depa. mak aii..comey sungguh bini hizbur tu.nampak solehah betui.org sebelah rumah pn pakat tak cerita psl imam muda dah, tp dok ckp psl bini imam muda.keh3x.

Kancilbiru said...

alaaaa..tak menang la org balik tu...takpa yg penting pemenang dia hensem! hehehe

aNiS tHe BumbleBee said...

gadiscomel~kekeke...yaka?ni yg nk cari kt youtube IM nih..

aNiS tHe BumbleBee said...

kancilbiru~alaaa..tulaa..tp sama2 hebat laa kan.hensem kah?haisss,kena tgk youtube gak ni.tihi!

ainiayu said...

anis....sejuk hati mak bapak derang dpt anak cam tu....terlepas tgk gak sbb on the way balik kpg ....huhuhu....

p/s...muka org beriman mmg manis dipandang...insyaallahhhh....:)

aNiS tHe BumbleBee said...

kak ainiayu~tulaa..tp kt youtube ada dah kan..ley tgk nnti.

p/s:kan..agak2 muka speckybee kategori muka beriman tak?kakakka!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...