Friday, July 30, 2010

MaLu


pic crdt goes to here

Korang pernah rasa malu gila2 baban tak?? Skang ni aku tgh malu tahap tampal bontot baboon kt muka aku.Tadi aku nk gi beli tiket balik raya kt website AirAsia.Tp tak boley laa pulak login.aku pon mintak laa password email Speckybee sbb aku request password untuk Airasia.

Sambil2 tunggu website AirAsia loading, aku pon godek2 la email dia.Ada folder tulis. 'WIFE'. Aku klik.Tiba2 aku perasan ada 1 email tulis tulisan cina,siap ada i love u lagik.Aku bukak laa email tu..Ya..ampunnnn!!! Lahanat tul!! Email aku dolu2 dengan skandal.Muahahhahhaa!!!

Padahal aku tak kenal pun laa mamat tu.Apek mana entah.Org China.Kesnya, aku tengah bengang dengan Speckybee.Time tu kitorg tgh putus kot.Tahun 2006 tak silap.Pestu aku jumpa email cintan cintun dia tgh mengayat sorang awek tu.Xguna tol.Ada awek baru rupanya.Asal laaa aku xde pakwe baru lagi nih???Aku punya bengang time tu,sampai family Speckybee nk meminang pon aku tolak.

Time aku tensi2 tu, member opis aku menyarankan supaya aku pegi kt Yahoo chatroom. Chating2 kot2 laa dpt pakwe baru. Time tu aku xde pikir lain dah.Nak kasi cecepat ada pakwe baru, nak bakar hangit2 Specybee..[Keji abis!]

Kenmain laaa dlm email apek tu siap ada ilebiu ilebiu...Jahanam tul! Buat malu aku je skang nih!! Ni mana aku nk letak muka aku ni karang?? Bahahaha! Mesti Speckybee time baca email tu gelak guling2 kan?? Lahanat tol laaaaa!!!

Aku kalo xtau ni, aku okey jee.Ni pasal aku dah tau, aku malu laa weehh..Rasa cam nk hempuk2 je muka aku kt dinding kasi hilang muka. Bila aku lalu je kt meja solek bilik aku, aku rasa nk terajang je cermin tu sebab ternampak muka sendiri.Korang pernah rasa tak tahap kemaluan yg macam ni?? Malu kt diri sendiri.Sampai nk tgk muka sendiri pun tak boleh.

Ni karang,Speckybee balik keje, camne laa aku nk hadap muka dia nih..Rasa mcm nk menyorok bawah katil 2hari 2malam jee...Isk! bodonyaaaa laaa aku dulu! [skang pon menten bodo gak lagi.kakakaka!] Aku tak bolehlaa nk berlakon2 buat2 tak tau padahal aku dah tau.Susah beb nk tipu diri sendiri!

Okey...bawa bertenang..tarik napas panjang2....panjang2 lagi....fuh! fuh! Buat2 mcm xde apa pun terjadi.Meh kita tipu diri sendiri.Okey, aku tak pernah baca pun email tu.Never! Ever! Tu semua adalah mimpi! Shuhh! Shuhhh!! Pegi laa ko malu..Aku tak larat nak malu dah ni...haishhhh!!!!Damn!Damn!Damn!

notabulukaki~malu ini sgt menyiksakan jiwa raga.isk!!!

14 comments:

mujib_ty said...

hahahahahaha!guling2 aku gelak.padan muker ko kak.ko suker sgt main taktik2 keji.kak,ko buat muker badak je lah nnti...

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

kekekeke..

kemaluan tahap gaban weiii..


gelak lagi...hahahaha..


*er..teringat pulak pernah suka budak cina depan rumah mak dulu.. dok mengintai jer dia masa skolah dulu...

sahromnasrudin said...

salam perkenalan..trime kasih berkunjung ke blog sy..semoga berkunjung lg ya

aNiS tHe BumbleBee said...

mujib~amboih..gelak kenmain lagi eh..

aNiS tHe BumbleBee said...

azrina~kikiki..malu yg xtau nk ckp dah.dah la duduk serumah lak tu.mana nk larik?kekeke!

aNiS tHe BumbleBee said...

sahromnasrudin~sama2..saja pegi melawat blog awak tadi dari blog gadis comel.. ;)

|| NaFiRaa || said...

hahahahha.. kaber kaber.. wat donno jek~ muahahahaha

aNiS tHe BumbleBee said...

nafira~hahaha!tu lah..buat2 tak tau laa sudah..huekekeke!

miss said...

cmna email cinta-cintun hg leh smpai ke email paad???aku konpius ni????

aNiS tHe BumbleBee said...

as~oooh..tu sbb dia bukak email aku yg berkurun2 dulu,pestu p forward kt email dia...ngehngeh.cintan cintun kehapa,apek tu punya english pon terhegeh2.adala 2baris ja kut tulis.haha!

GaDis CoMeL said...

rilek lah,watpe nak malu.. sume orang ada kemaluan kan..haha. maksud sy, malu. ;p

Kancilbiru said...

hahahah..sabar ok..aku pun penah malu gak tapi tak dak sampai nak tampai muka kat bontot babun...hahah busuk kot...tak sanggup ai..ang buat2 macam tak tau apa2 dah...p tidoq senang ceta...hahahha

aNiS tHe BumbleBee said...

gadis comel~ya,benar sekali..kekekkee!

aNiS tHe BumbleBee said...

kancilbiru~kekekee...tu maksudnya muka merah+kembang cam bontot babun.tulah,tido dapat mengurangkan kemaluan kan..kakakaka!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...