Thursday, July 8, 2010

TeKa TeKi TeKa TeKuk..ULaQ MaTi DaLaM ManGKuk..


arini aku nk main teka teki dengan korang...
soklannya berbunyik begini...

Apakah ia,
kita kata bau dia busuk, bau dia masam,
Tapi kita cium jugak banyak2 kali???

haaa...silalah jawab...
:P

16 comments:

liyana said...

jawapan die tempoyak! haha

|| NaFiRaa || said...

ketiak hubby ai..lalala larikkkkkkk

gadis comel said...

kalo jawab dpt hadiah apa?



lalalalala....

aNiS tHe BumbleBee said...

liyana~hahaaha...cuba lagi...cuba lagi...

aNiS tHe BumbleBee said...

nafira~ erk??larrikkkkkkkssss!!!

aNiS tHe BumbleBee said...

gadis comel~heheeheh!akak kamceng dgn tokei carnival..nk apa2 nnti ambik je lah dari kedai dia..tu la adiahnya..kekekekek!

ziha said...

huhu..kak anis..kite rase jawapannye ialah bantal busuk..hehe

aNiS tHe BumbleBee said...

ziha~hahhaa..nk dekat dah...kalo bantal busuk kamu,kamu je la sorang yg mampu cium berkali2.kehkkeh!

MyStory said...

hehehe..rasenya tau kot..tapak tangan lepas makan ikan bakar dengan air asam...khayalll jerk..akekekeeke.....tul ke?

aNiS tHe BumbleBee said...

mystory~hihihii...kelaka..kelaka...!nnti next entry ada jawapan dia eh..hihihi!

StingRay said...

mestilah anak sendiri.Ok..demo kejap.

"Alololo mucuk mucuk masham.." cakap sambil cium-cium.

kan?

hahaa..apahal bulu roma aku meremang tiba-tiba ni.

aNiS tHe BumbleBee said...

stingray~ yeaaaayyyy!!! kelepek kelepek kelepek....PANDAII!!!!!! meh laaa bucuk masam ni..meh...chupp! (aku ckp dgn anak aku.)

tahniah tahniah! toingggg!! tabik spring!! kalo dtg sri lanka,aku blanje ko naik gajah.janji!!!

MyStory said...

lerrrrrr....itu ke jawapannyerr...alahai.....sowi takde anak lagi...akekeke

aNiS tHe BumbleBee said...

mystory~hik hik hik! nnti kalo ade anak taulah..tak pun anak sedara ke.baby2 mana pun lah..

cintahati said...

ehek!yes...mmg gitu la bila ada anak nie...tambah time dia mangun titon...busuk masam dia tue mmg sungguh sedap disium-sium....tui dak?....yg xbanak lagi,pas banak t mesti dpt rasa....k anis n other da leh vote si hasya kat fb~juaimurahpreloved.kak woss da upload.

aNiS tHe BumbleBee said...

zack~hihi...babylaa org yg selalu kita kata dia busuk,tp kita cium gak.best! worait!! akan ku like2kan pic uzma itu.wuuhuu!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...