Wednesday, July 7, 2010

WaKa WaKa UyiN


video


"saminah minah eh eh!
waka waka yeye!"

hahaaha! saminah manaaa la pulak uyin oiii???
selagi tak abih worldcup ni, lagi itu laaa dia menyayi lagu ni.
Tapi nnti da abis worlcup, windu pulak lagu ni.
hihihi!
Baik upload siap2, windu2 boleh tgk balik.


ni lirik betul dia:

You're a good soldier
Choosing your battles
Pick yourself up
And dust yourself off
And back in the saddle

You're on the frontline
Everyone's watching
You know it's serious
We're getting closer
This isnt over

The pressure is on
You feel it
But you've got it all
Believe it

When you fall get up
Oh oh...
And if you fall get up
Oh oh...

Tsamina mina
Zangalewa
Cuz this is Africa

Tsamina mina eh eh
Waka Waka eh eh

Tsamina mina zangalewa
Anawa aa
This time for Africa

10 comments:

mar said...

olololo tomeinyer uyin nyanyi..
tapi cam semput sket..
ujin kene berlatih vokal ngn ibu dia lagi tu ..hihi =D
kasi pitching jgn lari ek..

aNiS tHe BumbleBee said...

mar~hahaahaa!kalo berlatih dgn ibu dia lagi laa ke laut...sebenarnya dia ada tarian die sndiri,tp segan2 sbb ade camera.kih kih kih!

shikin said...

amboi comeyyyynya dia...siap tunduk plak tu pas nyanyi..aku dgq waka waka ja..hehehehe

aNiS tHe BumbleBee said...

cikin~huhu..!ckp pun tak terus agi..waka2 je lah bunyik kt blakang tu..kekeke...

gadis comel said...

kedah.. kedah pantang kalah, walau sakit jatuh dan rebah..




haha.

aNiS tHe BumbleBee said...

gadis comel~hahhaa!lagu tu kena ajar gak tu...jersey kedah dah ada,tp ternyanyi lagu waka2..oouhh..mmg tak masuk kan??hum,kena mula berlatih dari sekarang!

bangun lantas semula gagah,bujur lalu melintang patah!! ijau,kuning gigi ku..eh???kekekeke!

|| NaFiRaa || said...

hahaha.. kiut jek.. uyin tu kidal ke ke??

aNiS tHe BumbleBee said...

nafira~ haah..dia kidal..yin kidal nama dia kalo nk ganti man kidal besok2..kekekee!eh,mana tau die kidal?

|| NaFiRaa || said...

tengok last video dia.. dia kiss tangan kiri.. my anis pon kidal gak.. susah jugak anak kidal nih kan.. kena slalu tgk time dia makan.. kalo leka.. dia belasah makan nasi tangan kiri.. muehehehe

aNiS tHe BumbleBee said...

nafira~hahaha...tulah..uyin ni ikut mak tok dia lah ni..kidal2 ni.nnti nk iron baju,nk pakai gunting,susah pulak..isk..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...