Thursday, July 29, 2010

DingiN yg EnaK

MoDe: MengaNtuk+boring+malas
Suasana: Sejuk dan nyaman pasal baru pas hujan pagi tadi..
Kegiatan: Ape lagi boley buat??Laki pegi keje, anak pegi skolah,aku plak puasa arini.Keluarkan ayam dari freezer,campak kt sinki.tunggu dia thaw dolu.Ambik remote, tekan channel 54.Zee TV.Layan drama hindustan kejap.Awek hindustani ni lawa2 siot.


Heroin Pavitra Rishta, Archana dgn Hero, Manav.
Yg hero tu xhensem mana pon.Kt Tesco Shah Alam pon bley jumpa rupa gitu.huhu!

notabulukaki:ada sapa2 follow drama kt Zee TV??? Kat Malaysia slow gila.Kt sini advance oo..sapa2 nk tau kesudahan cerita drama2 kt Zee TV buleh contact aku. Aku boley cerita dari mula smpai abis siap dengan gaya lakonan lagi.Watak tambahan jgn risau, Uyin ada.ammmmah!

*pic credit to here

10 comments:

Mario said...

ko sorang je layan kot...sini semua layan isabella...benci bilang cinta,,,wrestling...ekeke

kalau sana lagi advance wrestling...g tau...huhu

Ayen Giggs said...

Selain dr cite tu,cite ape lagi ade.hehe....

aNiS tHe BumbleBee said...

mario~ bahahahahaha! no choice beb!gile mengantuk.kalo aku layan CSI ke ape karang,konfem tido.

wrestling memalam je ade.mlm kalu,aku lak tido.kekekeke!

aNiS tHe BumbleBee said...

ayen giggs~ape?kt ZEE TV ke?muehmueh!byk,choti bahu,agle janam mohe bitiya hi kijo,jhansi ki rani.kalo channel lain sume sama je kt msia.starworld,hbo,xde laa astro awana ke ape ke.kekeke!

cahaya nuranie said...

anis, aku selalu follow zee gak.. aku follow citer lepas citer yg ko tgk tu.. aku x hengat pulak tajuknyer ape.. ala yg ada 2 kwn baik, pehtu sama2 kawen, pehtu tertukar suami bla.. bla.. bla.. ade x ko terperasan citer tu?? geram seh aku.. kejap ler sesangat setongah jam jo... huhu

aNiS tHe BumbleBee said...

yeaah! ade pon org malaysia follow zee tv..yeyeye!ha aku tau..do saheliyan..yg tertukar laki time eksident train tu kan..cita tu da abis dah kt sini.nk aku citer kesudahan die.siap nyanyi2 ms naik train pun aku bley buat.muahaha!

fabulous.farah said...

hahaha..zee tv ni kalo tertekan pon cepat2 tukar siaran.=p

aNiS tHe BumbleBee said...

farah~kikiki...dulu kt msia,mmg xpernah tau kewujudan channel ni.tp bila dh duduk sini,mmg terpaksa la hadap.layan2 drama dorang pon best gak ooo..ada byk nilai2 murni..huekekeke!

cahaya nuranie said...

ye.. betullah tu 100 markah.. do saheliyan.. dok layan ari2 smpi luper tajuk haha.. oo ko dh tgk abis ke?? aku cuma nk tny, last maithli dgn anadhi ke dgn bhavri??bestnyer.. kekadang layan zee pun ok gak.. luaskan minda, tgk budaya kekeluargaan dia mcm mana, berbeza dgn kita.. tp tetap nilai2 murni diutamakan dlm keluarga.. apepun cayalah anis.. kalau aku x keje sure aku layan drama zee 24 jam hehe..

aNiS tHe BumbleBee said...

syams~ekekeke!haa,maitli dgn anadhi gak.dorang preggy sama2.pestu bhavri baru sedar kesalahan dia.dia mintak ampun.dia jumpa anadhi pasal nk letak nama anak dia.pestu kecoh2 laa,gaduh apa sume.last2,mak anadhi pun terimala 2-2 tu jadi menantu.tinggal sesama.pestu bhavri mati kut pas bersalin.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...