Friday, July 30, 2010

JangaN BeLi LaPiK KaKi Yg Ada GaMBaR BuNga


pic crdt to here

Semalam aku jatuh terpeleot kt bilik air.Geram pon ada.Time aku tgh sibuk2 nk berbuka,time tu laa Si Uyin sebok nk mandi.Lepas aku bawa dia pegi bilik air,aku pegi dapo kejap panaskan lauk sume. Masuk2 je bilik, gedebuk aku jatuh.

Grrrrrr!!! Aku capai hanger. Nk kena sebat budak ni!!! Jirus air pulak kt floor mat depan bilik air tu. Mmg rasa cam nk libas2 jeee Si Uyin ni.Tp otak aku masih boleh synchronize dgn tangan aku.Aku sempat lagi tanya Uyin, asal jirus air kt situ???

Dia dgn muka tak bersalah jawab, "Uyin siram that flower..." sambil tunjuk kt lapik kaki bilik air aku.

Aku pandang floor mat aku.Errrk!! Oww..okey...Rasa nk marah sgt2, rasa nk libas, tp jawapan uyin tu mmg mematikan segala2nya. Nasib baik jawapan kau excellent,Uyin.Kalo tak,berbirat bontot ko tu!


Tak tergamak pulak aku nk libas dak kecit ni..
Mulut kau becok sgt ye Uyin??Siap la kau balik raya kt Malaysia nnti.


notabulukaki:Ramai yg suka jadi mama/mummy hot, tapi aku nk jadi Ibu Cool..

28 comments:

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

kekeke..


jawapan yang sangat betul.

tak terpikir dek akal kita ni..

selamat vontot Uyin...

aS_c0mei said...

akakakakkakakakakka.kelako la uyin!!pandai dia selamatkan diri.muahahahahhahaaha

MrsYusofhussain said...

wakakaka...cayalah uyin!!

ainiayu said...

brilliant answer.....hamik kau....mesti terkedu dengaq jawapan tu....hahahaha....pasni nk beli lapik kaki gambaq apa lak?

LinaRahim said...

bijak sungguh..

aNiS tHe BumbleBee said...

azrina~itulah tu..tak terpikir lgsung dia nk jwb camtu.hihi!

aNiS tHe BumbleBee said...

as_comei~dia mmg bab2 nk selamatkan diri,paling cekap.sebijik abah dia.hins!

aNiS tHe BumbleBee said...

kak ainiayu~pasni konfem gambar rimau jugak.kasi sama dgn jug air.kekeke!

aNiS tHe BumbleBee said...

lina~hihi..bijak nk menyelamatkan bontot dia..keke!

suriati said...

hahaha...brilliant uyin!!

aNiS tHe BumbleBee said...

lia~ waka waka betul laa si uyin ni kan..hissshh..

fabulous.farah said...

hahaha..kelakar uyi..kanak2 memang pelik imagination dia. sabor yer mak uyin.hahahaha

GaDis CoMeL said...

bijaknye uyin, macam kakak comel jugak. hihi.

aNiS tHe BumbleBee said...

farah~haha!tulah..budak2 punya imagination..nasib baik smpat tnya soklan kt dia kan..kalo tak birat bontot dia.

aNiS tHe BumbleBee said...

gadis comel~kakak????argghhh??makcik laaa makcik...xyah pasan..cit!hahaha!

aNiS tHe BumbleBee said...

suriati~kikiki..suci sungguh hati dia nk tolong siramkan bunga kan..budak budak namapun...

Kancilbiru said...

bijak nya anak hang...syabas bettey!...hahahaha...

Suhana Shahril said...

Cerdik dak Uyin ni...mujor dia x rendam trus lapik kaki tu...kahkahkah

julietchun said...

kasik letak baja uyin, biar subur bunga tu,ehehehehe

aNiS tHe BumbleBee said...

kancibiru~hahaha! shaabasssh mere bethi hee...tum pyar ho gaya he..(tah hapa benda aku merepek ni)

aNiS tHe BumbleBee said...

suhana~muahaha!kalo dia rendam,skali dia2 skali kena rendam dlm toilet bowl.kekke!

aNiS tHe BumbleBee said...

julietchun~hahahaha! seb baik gak laa kan dia tak taruk baja dia.ish ish...

|| NaFiRaa || said...

muahahahahaha.. bagusnye anak dara sorang nih.. rajin sungguh siram bunga.. haih~ haru jugak kalo ade kapet gambar bunga..banjir satu rumah!! hahahaha

aNiS tHe BumbleBee said...

nafira~itula tu...'rajin'sgt..pasni,sume brg nk tukar gamba muke rimau.muahahaha!

wh0se said...

mmg bernas ini budak...sangat cerdik....hehe..

aNiS tHe BumbleBee said...

whose~hehee..budak2 kan..imaginatif tinggi..

Anonymous said...

rindunye dekat uyin :)
aby & Qaira...

aNiS tHe BumbleBee said...

aby~ uyin pun rindu qaira..asik sebut2 je..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...