Tuesday, July 27, 2010

BaPak KeTaM Dan ANaK KeTaM Yg BerJaLaN SeNgeT

.
pic credit to here

Perbualan ni berlaku on the way aku nk balik dari Colombo ke Galle semalam..

Speckybee: Uyin! Uyin! See...elephant...! (kata Speckybee sambil tunjuk2 kt lembu yg lintas jalan)

Uyin: Nooooo....it's not elephant.....it's kangaroo!!

KAH! KAH! KAH!

Hambekk abah kau!! Nak kenakan uyin kunun...Uyin skit punya konfiden jeeeerk!

Uyin, kau ingat kita kt Ostolia ke tetiba kangaroo nak melompat2 kt tetengah jalan???

24 comments:

mummygebuz said...

hahahahhaa! yg nak betulkan pun confident abes eh...

GADIS COMEL said...

banyak la kangaroo tengah makan rumput kt bendang. i like kangaroo.hihi.

lawak la uyin tu. ;p

ainiayu said...

adoiiiii....sakit perut gelak.....sungguh canggih cara ketam tu nk uji anak dia ye....konfiden lak tuh....kekekeke....

|| NaFiRaa || said...

hahahahaha.. adoilaaaa... konfiden jek kata abah dia salah.. skali dia pon salah.. muahahaha

MyStory said...

akekekee..gelak guling2 baca statement bapak dan anak....elok sgt le kalau dikata bapak borek anak rintik..wagagaga..keluar air mata nih!!

Kancilbiru said...

hahaha....konfiden tu yang penting....salah belakang kira...adoii la...

Suhana Shahril said...

kahkahkah...aku gelak guling2...kiranya kanggaru tu adik bradik dgn lembu tulah kot..ghupe pun lebih kurang jer

Arena said...

gajah, lembu ngan kangaroo? apa persamaannya? muahahhahhaha...

Cik Shiqa said...

hehehehe kanggaroo oh kanggaro

R I N I . R A N I said...

ohhh...saya tak bole imagine kalo sy ada kat sana. konfem gelak pecah perut.

tp bagus apa, tahap ke'konfidenan' uyin sgt tinggi. tee hee hee

Mario said...

betul tu...anak aku pun camtu jgk...aku nak main2...dia main2kan aku pulak...haha

aNiS tHe BumbleBee said...

mummygebuz~hahaha!tu pangai turun dari abah dia laa kot.(kanda jgn marah dinda..tihihi!)

aNiS tHe BumbleBee said...

gadis comel~ sok raya kita buat rendang daging kangaroo na..haha!

aNiS tHe BumbleBee said...

kak ainiayu~kaka!skt pewot?nah ambik pil chi kit teck aun.anak beranak ketam ni mmg laa...seb baik mak ni org.haha!

aNiS tHe BumbleBee said...

nafira~tihihi,rasa cam nk kepit2 je kepala 2-2 org tu kt pintu keta.mcm2 laa.

aNiS tHe BumbleBee said...

mystory~hahhaaha!nah sapu tgn.lap airmata tu.jadi mak gitu la..asek gelak tgk pangai anak..

aNiS tHe BumbleBee said...

kancilbiru~koh koh koh!ni kalo pegi interview,org tnya apa pun,konfiden abes ni.tnya sapa nama menteri zimbabwe pon die boley jawap.

aNiS tHe BumbleBee said...

suhana~hagaknya laaa..ke niat dia nk kenakan abah dia balik ke,xtau laa...isk isk...

aNiS tHe BumbleBee said...

arena~xpaham imaginasi budak2..gajah dgn lembu kaki 4,lembu dgn kangaroo sama kaler..jadi sama je suma.camtu kot dia pikir.kekeke!

aNiS tHe BumbleBee said...

cik shiqa~kalo ye ada kangaroo kt sini,mmg jahanam keta asik kena lompat dek kangaroo je.hik hik!

aNiS tHe BumbleBee said...

mario~ mmg patut pun kena mainkan dgn anak.suke sgt buli budak2.haha!

aNiS tHe BumbleBee said...

rinirani~tulaa..sy pun ketawa ttup2 mulut.takut uyin kecit ati...keh keh keh!

suhaisweet said...

Nice friends...visit mine if u free ekh ;D

aNiS tHe BumbleBee said...

suhaisweet~weee...akan sy terjah.tunggu eh..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...