Wednesday, June 30, 2010

Oh,Hero WinTer SonaTa SudaH TiaDa..!


aku teringin nk kepal2 salji cenggini..cam romantik je kan...tuang sirap skit pun sedap.

Oh,kenapa terlalu cepat ko pegi??
Asal tensen jee bunuh diri, asal bunuh diri aje, tensen..
Cer laa bawak2 bertenang...

Takkanlaa pasal Korea kalah pun tensi2 ye dak...?
Dengar kata,tensen pasal ayah die sakit,
So,dia bajet nk tunggu ayahnya di pintu sorga gitu...
Apa2pun...rest in peace lah diucapkan (tu pun kalo boleh peace.sape suh ko bunuh diri?isk!)


Tapi korang pun bawak2 laa bertenang...bukan Joon Sang yg mati tu..
seken hero tu haa....yg 2 dari kiri tu...

lagi berita tgk sini.

13 comments:

suzzsuzie said...

muda2 dah bunuh diri........i minat citer winter sonata

SyAkuRagi said...

naseb bek bukan hero kesukaan aku..haha

Kancilbiru said...

kalau tak silap, org jepun / korea camtu la, bunuh diri adalah satu perkara yang mulia..tanda kecintaan pada ugama. warak la tu kiranya..hahahaha

aNiS tHe BumbleBee said...

suzzsuzie~ouuuh...bestkan..i tgk sambil duduk dlm selimut..feeling2 sejuk katakan..kekeke!

aNiS tHe BumbleBee said...

syakuragi~ alaa..hero kesukaan ko aku tau sape...rajni khan,kan?miahaha!

aNiS tHe BumbleBee said...

kancilbiru~ha,betul2,kalo cite perang2 jepun tu,camtulah.kalo cam xberjaya buat something2 tu,kena bunuh diri.banzai ke apa tah panggil.

aS_c0mei said...

ish..sukahati je diorg bunuh diri ek.kwang kwang...tp,dia pon ensem gak.hadoi...nape la bunuh diri.kawen pon blom lg tu kan.kakakaka.apa kaitan?

ainiayu said...

ade aku kisah....kahkahkah....klu yg sorang lagi tu wat keje bodo ni akk kisah....hahahaha....

alinac lover said...

waa..terkejut!

aNiS tHe BumbleBee said...

as_comei~hahahhaa!dah sudah2..kite da kawen daaa...

aNiS tHe BumbleBee said...

kak ainiayu~hahaha!kalo joon sang yg mati,mesti ramai yg meraung2 kan..

aNiS tHe BumbleBee said...

alinac lover~kan...tetiba jeee...

aNiS tHe BumbleBee said...

nafira~tulah...org bukan islam ni fikir,mati tu kira last episode la..padahal byk lagi episod2 yg kena lalui...haish...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...