Saturday, June 19, 2010

BuaT Hal MaSiNg MaSiNg!

Bagus jugak ada World Cup ni..boleh buat hal masing2...Kadang2 kita mesti nak ada waktu untuk bersendiri...buat benda yg kita suka,kan?


Speckybee~ tengok bola


Uyin the Honeybee~ Layan Upin Ipin


Yang meja mengalahkan profesor ni, tempat aku laaa..haha! Currently,aku tengah buat kajian pasal microbacteria yg menyebabkan aku obses pada 1 TV siries ni.LoL!

notabulukaki~ payung kt tepi tu byk gunanya.Dari buat tmpat petik suis(sbb malas nk berdiri) sampai la jadi alat untuk garu belakang...time kasih cik payung! :P

8 comments:

|| NaFiRaa || said...

hehehehe... comelnye dak uyin layan upin ipin.. my anis pon sukaaa sgt tgk upin ipin.. 10 kali tengok pon x pe..

lepas nih boleh lah frame kan payung tu..muahahhaha

aNiS tHe BumbleBee said...

hihi...kan..smpai hafal2 dialog tu.yg bagusnye,upin ipin ni ajar bg salam sume..uyin kalo masuk umah,jerit kuat2 bg salam..hihik!

payung sape punye entah.duduk dlm keta kompeni sblm ni.kiki..nnti pulang balik kt keta.xdapek nk frame..

miss said...

mak ai...paad tgk bola seksi meksi gitu....berboG*l ker dia....uhuks....si uyin polak...pampers sketui nmpak...memang ske pot seksi...gmbaq hg plak anis...payung tu jd trademark...tuan tanah x nmpak plak...hihik...

aNiS tHe BumbleBee said...

as~ paad tak seksi...seksaaaa adalaa..kekeke.mmg malam2 suma org seksi seksa lam umah aku.aku yg ambik gamba,camno muka aku nk ada kek situ ha..tihihi!

ainiayu said...

aduyaiiii....fuad layan bola sampai tk pedulik keliling.....sib baik ada bantal...klu tk terserlah le kekedingan dia....:P

tpt anis lepak....mmm...akk nampak ada balang yg dh kosong di situ....:P...tin biskut tu tatau la masih berisi ke tak....kekekek

aNiS tHe BumbleBee said...

kak aini~ hahha!saja dia kena sorok kekedingan dia..uishh..jgn salah sangka..balang kosong tu playdoh uyin,yg tin biskut tu bekas menjahit laa..kekekke..

NURUL IZZA said...

kahkahkah..

huyoo uyin, kecik2 dh ngadap laptop oooo

aNiS tHe BumbleBee said...

izza~budak2 zaman skang...umo 2tahun pun boley tanya abah dia,internet laptop dia mana?iskkk..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...