Sunday, June 27, 2010

UBaT KuAT SuDaH SaMPai!!!


Trutt!! Truut!!

Yeaayyy! Akhirnya, ubat selepas bersalin yg aku pesan dari member Speckybee yg balik Malaysia aritu dah selamat sampai ke tangan aku. Tima kaceeeh...En.Wan. ;)Barulah rasa cam org dalam pantang skit.Tihihi!


Ini ubat kuat saya!

Yang Leesa tu,sbb time Uyin dulu aku mmg guna set leesa formula.Sebab time tu,Leesa aje yg introduce tungku moden.Ringan,senang aku nk usung ke sini.Jadi,sekarang, aku pilih brand Leesa jugaklah sbb aku dah biasa.Tablet Prawan namanya,dengan harapan semoga aku menjadi perawan semula. kah!kah!kah! Losyen Pati halia Yusmira, aku jumpa time aku selak2 majalah wanita. Cambest pulak aku tgk. Dhlah ktorg kurang minyak panas kt sini.So,aku try.Memang la bestnya..Xde rasa panas menggelupur,rasa berangin2 aje badan.. Tp,kalau badan byk angin, mmg kena tahan sebab ko akan sendawa tak henti2.

So,bila dah ada ubat kuat,harap2 aku cepatlah sihat seperti sediakala.Bolehlah mulakan semula aktiviti berjimba ramba dan berpanca sitara! Haha!


Hi Mak Tok,Uwan!! Rindu Uyin tak???


Okey,bubyeee! Nk pegi beli barang dapur kejap.Ari ni rancang nk bakar satay.Weee!

11 comments:

|| NaFiRaa || said...

uiiikkk.. jauh import ubat.. tapi ok lah kalo ade ubat.. cepat sket sihat dan tambah tenaga..

satay??? sedap tu~ kalo dekat dh joint dah..muehehehe

Kancilbiru said...

sama2..niza pun pakai gak losyen patin halia tu...best kalau letak2 banyak..hehe

wah rajin hampa nak bakar satay..kalau kat malaysia sah2 p beli kat pasar malam kan..hehehe..sri lanka tu senang ka dapat makanan halal?

lupekanje said...

baguss...bagus...usahakan untuk terus sihat. Moga Allah kurniakan kesihatan pada anis sekuarge.

aNiS tHe BumbleBee said...

nafira~ hihi..nasib baik ada member yg balik msia.Kalo tak,xdela ubat.

hihi!jemputlah mkn satay kt sri lanka nnti. :D

aNiS tHe BumbleBee said...

kancilbiru~ besh kan minyak tu..berangin2 badan.

bukan rajin niza,terpaksa rajin.haha!sini senang nk dpt makanan halal sbb Buddhist kt sini mostly vegetarian.Muslim ja yg mkn daging.

aNiS tHe BumbleBee said...

lupekanjer~ time kacih...harap2 cepatlah sihat kan..

SURIATI AMAN said...

anis ttp vogue & comey..suke style anis yg sntiasa ceria & bersemangat.

aNiS tHe BumbleBee said...

suriati~ tihihi!dalam2 pantang pun sibuk nak vogue kan..janji vogue.kekeke!

kakyong said...

singgah sini jap..

memang bagus produk leesa.. kakyong pun guna itu masa dlm pantang.. memang cepat cergas badan..

aNiS tHe BumbleBee said...

kak yong~ kan..boley laaa..harga pun not bad.rasa dah tak cepat letih sgt pas makan ubat tu. :)

.. said...

ehh .. ada satu balm panas i beli kat colombo ..not bad tau. segala angin terkeluar .. nanti i cari balik nama balm tu.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...