Tuesday, June 1, 2010

BerSeRaH

Tadi aku pegi jumpa Doktor Peiris...Dia kerut2 muka..then dia cakap dont worry..maybe baby tu kecik lagi..sebab aku tak bleeding..dia suruh scan 2minggu lagi..14June nnti baru aku akan refer pada radiologist, Doktor Kolambage balik.. Ayat paling pedih yg buat aku mcm nak melayang2, Dr.Peiris cakap, kalau lepas scan tu fetus still xde growth, terpaksa cucuk dan gugurkan....

Speechless... Ya Allah, kuatkan hatiku..!
:'(

8 comments:

Norly Saliana a.k.a Sweetmama said...

hope anis tabah.
besar dugaan Allah neh..hanya yg kuat diberi ujian sebesar ini..
norly doakan baby anis OK, harap xde lah yg buwuk bakal terjadi..
rasa sedih dengar berita ni, sbb norly pun baru peknen 6minggu juga...

mrsyusofhussain said...

dont worry kak..insyaAllah xde pape la

|| NaFiRaa || said...

sabar k~ banyak2 kan berdoa.. kalo betol rezeki u.. x kan kemana.. usaha lagi..:)

aNiS tHe BumbleBee said...

Norly~Tahniah norly sbb preggy jugak...and time kasih atas doa..semoga norly selamat melahirkan nanti ye.. :)

aNiS tHe BumbleBee said...

lia~ thanks lia..aku still berharap walopon dah makin kecik harapan tu..sob!sob!

aNiS tHe BumbleBee said...

nafira~ thanks nafira..insyallah..kalau ada rezeki adalah.. :)

ainiayu said...

sabaq nooo.....insyaallah tk de pape...klu ada rezeki tu tk ke mana....Allah lebih tau...

azean said...

takotnye dgr...risau gak kat yan ni...sbb mse 1st scan 5 weeks nampak...tp msih kcil....skrg dh 12 weeks...doc scan x jumpe plak...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...