Monday, May 31, 2010

Keputusan Peperiksaan Perkhidmatan Awam Gred 41 Sudah Keluar!!

Pagi tadi aku check,xde lagi...da lepas bedal nasik 2 pinggan tengahari tadi, aku check, yeeay! Dah ade!! Dup! Dap! Dup! Dap! (perut yg bunyi sebab tgh proses nasi 2 pinggan tadi,kakaka!) aku pun isi lah No. Kad Pengenalan......

Keputusannyaaaaaaaa...........................

AKU LULUSSSS!!!!


Alhamdulillah....
Aku terkejang sekejap.Tak sia2 aku blaja kt UiTM,cara2 stadi last minit utk final exam.Agaga!
Pewwwiiiitttt!!!! Ada can nk balik Malaysia lagiiii!!! Aku agak2..di saat ini Speckybee tgh pening kepala....sebab kene balik Malaysia lagi...kuang kuang kuang!

Aku cam konfius bila tgk result tu...Dia tulis LULUS je..xde pulak nk kena pegi PAC ke interview ke...ke result aku hanya lulus jee? Tak layak pegi PAC kebagai tu...?Sapa2 dapat bantu aku tak huraikan fenomena ni? Maklong laaa, aku xpernah lagi ambik peksa gomen ni..pes time ni..hutan dara lagi..wakakaka!

Ah,gasak laa.Yang penting,kalo dorang panggil pegi PAC, boley laa aku balik Malaysiaa!! Itu yg paling penting...oh yeah! oh yeah!

Notabulukaki:Nanti aku kasi tip camne nk lulus temuduga kerajaan bila last2 minit...kukikuki! Petang karang punya result plak..oh babyku...!

10 comments:

|| NaFiRaa || said...

tahniah!! tunggu lagi satu berita plak~

aNiS tHe BumbleBee said...

nafira~ tihihi..tenkiu...hadeh..sakit perut den rini...bateflai in mai stamak! hahahaa!

ainiayu said...

tahniah...tk sangka sungguh...kekekeke....dok ingat dh hancuss....jgn mare arrr....sekurang2nya tkde la berkarat sgt kan otak tu....boleh pakai la lagi....:P

aNiS tHe BumbleBee said...

kakainiayu~ kakakakakaka!seb baik lulus..kalo tak kena lesing dgn speckybee sbb bayar tiket mahal2.kih kih kih...!

cahaya nuranie said...

congrats dah lulus.. pasni kena tunggu surat utk pegi PAC lak.. aku pernah gi PAC gak tp malangnyer xde rezeki.. terkandas kat PAC.. x lepas utk pegi interview.. agaknyer aku org terakhir smpi ke garisan penamat masa acara merentas desa kot.. so, aku GAGAL.. kakakaka tp xpe.. tu semua pengalaman... apepun all the best utk tindakan selanjutnya... semoga berjaya!!!

mrsyusofhussain said...

bagus2...cayalah, aku pun harap lulus gak kalo aku amik peksa gomen ni..huhuhu

zuar said...

adakah ini cuma nasib semata-mata???kekeke

aNiS tHe BumbleBee said...

zuar~ at least tertulis perkataan LULUS kt situ..hua hua hua!

aNiS tHe BumbleBee said...

shams~ye ke..wah..boleyla ko kasi tips2.aku pun xkoser nk berlari2 lagi dah.dah tua2 gini.haishh..

aNiS tHe BumbleBee said...

lia~mesti boleh punya lia..ko cuba nnti k.aku doa kt ko punye laah.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...