Sunday, May 23, 2010

KeJuTaN Di HaRi LaHiR & HaDiaH Yg TeRLaLu BeSaR!!!


Syukur alhamdulillah.... esok genap hari lahirku ke 28....Wah..wah..wah...sudah 28 tahun hidup di atas muka bumi ini..Walaupun besok birthday aku, tapi aku dah dapat kejutan yg besar harini....Apekah ia????

Tadaaaaaa!!!!



Setelah 5bulan aku menanti....Benarlah...Allah Maha Mengetahui....At last, di hari lahirku, dapat hadiah yang tak terhingga ini...Syukur Ya Allah...!

Aku xterasa sangat tanda2nya sebab lately aku selalu turun Colombo.Dah mmg aku bangsa mabuk darat, aku mmg akan pening2 kalau naik kereta...Kalo naik kapal terbang xpe..hahahaha!

Ari Khamis lepas aku pegi Colombo lagi.Sebab ada farewell party rakan2 yang akan menamatkan tugas di Sri Lanka...On the way balik ke Galle,mcm nak mati punye mabuk aku.Nak marah driver pun ada.Sebab bawak asyik break2.

Balik ke Galle, aku cepat2 amik pregnancy test. Huh?? POSITIVE!!! yeyeyeyye!!! Tapi mcm tak konfiden,sbb aku xbape reti guna benda alah tu.So,petang tadi aku dh pegi jumpa doc. Dan disahkan baby sudah 6minggu! Alhamdulillah...!

Next monday aku kena pegi lagi.Untuk urine test, dan juga scan the baby...Perasaan, mmg xtau nk luahkan macamana hepinya aku ni...! Semalaman tak dapat tidur memikirkan kehadiran baby yg dinanti2.Hehehe!

Okey.next time aku story2 lagi..maklumlah...ibu2 mengandung kena banyak berehat.Huakakakaka!

Tugas seterusnya, melatih Uyin menjaga adiknya...weee!

TERIMA KASIH TUHAN....TERIMA KASIH PADA YANG MENDOAKAN....

11 comments:

Siti Ruhayu Ab Rahman said...

wow..
alhamdullilah..hadiah yg lebih hebat dr apa2 hadiah yg diterima..
ayu doakan ainis sihat sewaktu awal kandungan

apa2 pun selamat hari lahir yer..
duk kat sri langka tu...ada buah tangan yg best tak utk org malaysia?

aNiS tHe BumbleBee said...

ayu~hehe..time kacih atas ucapan dan doa ayu ye..erm,sri lanka ni terkenal dgn ceylon tea dia lah..ayu nk nnti ym anis ye..raya nnti anis balik msia... wink*

Suhana Shahril said...

Hoho..mmg sah ler hadiah besday yg paling besar.Tahniah!Tahniah!

aNiS tHe BumbleBee said...

suhana~ hehee...sgt besar kan?time kacih su.. :)

merdhieya said...

waaaaaahhh...tahniah akak!!
baik2..jaga diri selalu :D
and Happy Besday!!

semoga berbahagia selalu :D
di samping suami dan anak..

cahaya nuranie said...

Anis.. Happy Birthday.. sorry lambat wish.. biaselah hari Ahad dok umah mane ade internet line.. apepun semoga pjg umur & berbahagia selalu.. whoa!! really a marvellous suprise bestnyer!!! congrats eh mommy!!! take good care of urself!!

p/s: bila turn aku pulak nie???

mrsyusofhussain said...

my dear, congrats!!!!!!!!!!!
At last berjaya gak usaha ko kak...kekekeke...maknanye kita bakal mempunyai anak yg sebaya la kot...eh iyeke?

aNiS tHe BumbleBee said...

mar~weeee...! time kacih adik....

aNiS tHe BumbleBee said...

syams~ thanks dear friend...turn ko akan smpai...percayalah...

aNiS tHe BumbleBee said...

Lia~ hehehe..tenkiu darling...aku punye maybe 2011 kut..tp lebey kurang aje la kan..beza bulan aje pun..

|| NaFiRaa || said...

tahniah u!!! walaupon agak lambat ai baca n3 nih.. tapi ai tumpang gumbira k~ tahniah sekali lagi.. kalo ade rezeki kita saing k~ muahahaha...

n3 sebelom nih ade suh tunggu kol 5.30 waktu sri langka.. last2 hari ni baru ai baca n3 nih..huhuhuhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...