Tuesday, May 18, 2010

LagU AdaMaya di Sri Lanka..

Fuh! last weekend aku pegi Colombo.Untuk pengetahuan kau orang,skang ni musim mengawan hujan kt Sri Lanka ni.Dengan segala ribut petir,banjir bagai.Takde mood aku nk update blog.

Sepanjang perjalanan ke Colombo tu,cam biasa Si Speckybee akan pasang MP3 player.Tp masalahnye,player tu cam rosak.Ulang2 lagu yg sama selagi kita tak tekan 'next' kt remote control tuh. Hasik2 lagu Yang terindah~ Dakmie yg jadi OST citer ADAMAYA tu..Berulang2. Speckybee kata dari minggu lepas sebenarnye lagu ni berulang.Tp dia suka.Layan betul.

Aku dalam keta meloya2 dah dengar lagu tu.kalo 2-3 kali dengar aku boley tahan lagi.Ni sampai 3jam! Tido bangun balik,lagu ituuuuuu laa jugak!

Entah2 driver ktorg pun dah boleh hafal lagu adamaya tu...Kalo sekali die tarik baeekkk punyaa...


KAAUUUU YANG BERNAMAA CINTAAAAAAAA
KAU YANG MEMBERI RASAAAAAAAAAA
KAU YANG ILHAMKAN BAHAAAAGIAAAAAAA
HINGGA AKU TERASAAAAA INDAAAAHH.....


kalaulah itu terjadi...
aku akan rakam terus masuk youtube weh!
huakakakakakka!

ni lah pemandu itu...Guna namanye...ade member aku cakap muka dia cam Ali Mamak pelakon tu..Walawehh...rupa pelakon dah ade,kalo pandai nyanyi lagu ADAMAYA tu, boley cari makan gak mamat neh..hahhaa!


8 comments:

|| NaFiRaa || said...

hahahahha.. okeh lah tuh... glemer lagu malaysia~ :))

ainiayu said...

wakakakaka...drebar pn dh enterprem...pas ni buh gambaq tuan umah lak ye....kekekek....cuba anis lak nyanyi lagu tu kuat2...kompom pas tu fuad fobia dgq lagu tu lagi...kekekeke....P

SyAkuRagi said...

comel gak anak Guna tu kan..hahaha

aNiS tHe BumbleBee said...

nafira~ hihi...glamer kt dlm keta tu aje lah...

aNiS tHe BumbleBee said...

ainiayu~ huakakakka!cadangan yg baik..nk ajak uyin dgn guna skali la...mesti jadi nightmare kt speckybee kan..hahhha!

aNiS tHe BumbleBee said...

syakuragi~ cis,agak2 laaa anak si guna pulak.hinss.

ellis suriyani said...

best woo lagu neh

aNiS tHe BumbleBee said...

heheh...ellis boleh geng dgn hubby akak la..dgr lagu ni hari2..thihi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...