Thursday, May 13, 2010

BeSt Gak JaDi Hantu!


nauzubillah..

Semalam Speckybee tgh baca online newspaper..cerita pasal airplane crash.Then,terjadilah perbualan antara seorang lelaki dan seorang wanita anggun.

Aku: Isk,takut kan crash2 ni..kita ni ulang alik naik flight..kalau jadi apa2...
Speckybee: Tu laa..kita kena buat mcm Brad Pitt dgn Angelina Jolie.Naik flight asing2.Kalo jadi apa2, uyin still ada ibu/abah.
Aku: Abis tu kalo I dgn uyin yg kena camne? Mesti U sedih kan?
Speckybee: Tak ah. Abang horey horey!
Aku: Huh! I jadi hantu.Kaco U.Padan muka!
Speckybee: Macam citer PAPADOM??

Haah kan?

10 comments:

ainiayu said...

ishhh...ishhh...ishhh....jaat sungguh manusia yg bergelar speckybee tu yee....:P

aNiS tHe BumbleBee said...

koh koh koh! tau xpa..beginilah nasib kaum yg lemah...keh keh keh!

|| NaFiRaa || said...

hahahhaha.. sabar jek la~ kensel lah cam tuh nek flight asing2..hahahaha

SyAkuRagi said...

kali ni aku sokong speckybee..kah3

aNiS tHe BumbleBee said...

nafira~ erm,mmg kene kansel.dulu sebelom kawen janji sehidop semati.

aNiS tHe BumbleBee said...

syakuragi~ wah,suke ko ye?bajet boley kawen lain?huiishh,silap besar le.aku akan kaco Speckybee cam citer Papadom tuh.

zuar said...

ade ke hantu dalam cite papadom?xpasan pun.huhu

Kyuubi_85 said...

actually cerita papadom tu apa? huhu

aNiS tHe BumbleBee said...

zuar~ tgk sambil tido ke?

aNiS tHe BumbleBee said...

kyuubi~ cite afdlin shauki...try la tgk,kalo nk jadi bapa2 yg baik..hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...