Monday, June 14, 2010

Saatnya hampir tiba....

Saat2 aku berpisah dengan baby ni dah semakin dekat...
Kejap lagi pukul 5 waktu Sri Lanka (7.30 waktu malaysia) aku ada appointment dgn Dr.Sarath..
Kemungkinan besar aku akan di induce memandangkan belum ada keguguran lagi terjadi..
Aku harap2 semuanya akan berjalan dengan lancar..
Semoga aku tabah hadapi semua kesakitan dan pantang yg mencabar ni seorang diri..
Aku minta maaf pada semua andai ada tersilap ucapan,terkasar bahasa..
Doakan untuk aku key....

Perasaan aku ketika ini adalah sedih....sangat2 sedih.... :'(
***

10 comments:

Anonymous said...

anis sahabat susah senangku.aku doakan yg terbaik untuk hg.aku tau hg seorang yg tabah dan kuat.

NURUL IZZA said...

kak anis..tabah okeh? next time ada peluang lagi tu..

Norly Saliana a.k.a Sweetmama said...

harap anis tabah hadapi ujian Allah ni.

MamaAqil said...

anis, aku doakan hg selamat n menangislah sepuas ht hg..mmg sedih dan redholah.

SyAkuRagi said...

sabar dan doa banyak banyak makcik..

blackroses said...

salam anis..tabahkan hati yer....waduhhh saya teringat saat2 saya lalui ni..terus saya buat entry pasal anak kat blog saya..nak tag awak saya xpandai..nanti ada masa awak baca yer

Ummi Salsabila said...

smg anis tabah hadapi ujian dr Allah ini.

mrsyusofhussain said...

kak, sabar byk2...maybe bukan rezeki akak kali ni...wpun tak pernah jadi kat sy, tp sebagai ibu, sy faham ape yg akak rasa..be strong....insyaAllah everything will be ok

yaniebest said...

along..semoga selamat semuanya yer...sedih mmg sedih..tp anggap bukan rezki lg, ada hikmah di sebaliknya..mana tau lepas ni ditakdirkan dpt twin plak..Allah maha Mengetahui kan..:-)Take care na..

aNiS tHe BumbleBee said...

time kasih semua...terima kasih sgt atas doa2 kalian...serius,kata2 semangat you all semua bg aku semangat untuk tempuh semua ni...terima kasih sekali lagi...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...