Thursday, June 24, 2010

Castle


Suatu petang,di sebuah office di Shah Alam...4tahun lalu....

Fird: Weh, anis.aku baru je donlod citer Lost.Ko nak tak?
Aku: Tanak ah..aku xsuke citer dinosour2 tuh.
Fird: Ape ke baghalnye ko nih. Yg dinosour tu Lost World laaaaa...!
Aku: Ooo..erkkkkkkk??????

Nampak tak?? Punyalah jahil aku ni bab2 TV siries.Maklomlaa...most part hidup aku mmg kt asrama dgn rumah sewa je. Mana de astro2 neh.Kalo der astro pon,xkuasa aku nk menyempit2 kt bilik tv.Takde feel langsung tgk TV.

Tp itu dulu.....zaman aku keja2 dulu...Skang aku kan da jadi penunggu rumah..Tambah pulak channel kt Sri Lanka ni bukan2 jela.Bohsan aku. Bila ada time free,mmg aku hadap StarWorld tgk TV siries. Tp aku prefer series yg thrill2, yg investigate2 punye dari cintan cintun.Recently,aku cam terjebak lak kt citer Castle. Sebabnya, awek citer tu cun plus brainy. Then, dia punya appearance pun, aku suka. Kemas. Shirt,jacket, jeans. Dan,the best part in season 2, rambut dia! Ooo la la! Tak sabar nk balik Malaysia, ubah stail rambut jadi pendek cam si Beckett tuh!


Rambut stail lurus2 kejung..Ni stail rambut dia yg the latest.


Rambut stail nk gulung masuk ke dalam tp die degil nk kuar jugak.


Rambut stail sempat sikat sebelah aje...


Rambut stail bontot itik.
waka waka!

Citer 30rocks pun best. Suara si Tina Fey tu cam unik2 skit.Aku suka time die nyanyi:
"You take a hotdog,
Stuff it with som Jack cheese,
Fold it in the pizza.. "(sambil gulung2 tangan)
Perangai dia pun buruk boleh tahan laa..haha!

notabulukaki: Korang layan citer ape? Ke layan korea cam Speckybee gak?

4 comments:

Mario said...

hehe...world kap skrg bule tgk on9 ehsan tv digital srilanka...mmg respek arr sri lanka...hehe

aNiS tHe BumbleBee said...

oo ye ke? sri lanka rocksss!!!!

vivavogue said...

koreaaaaa!!! ngeh3...apa best kat arirang skarang? msia xderk arirang...tp kbs pon best jugak...ngeh3

aNiS tHe BumbleBee said...

kak yani~hahaha!ni geng fuad la ni...geng ketawa&airmata..kikiki..arirang?chanel kt SL eh?ade eh?hahaha!sumpah xtau wujud.umah ni,kalo tak POGO,Nick,ESPN.ulang tu je lah.menyampass!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...