Tuesday, June 29, 2010

KaLau PoMPuAN Tak WuJuD Di DuNia Ni....

Aku bengang jugak kalo dengar, "ish,asal keta depan tu terhegeh2? ni mesti pompuan nih!"
Eh, hello?? Sempit tul otak ko ye! Ko ingat pompuan je yg bawak keta terhegeh2,laki pon ada laa..Tak caya dtg Sri Lanka ni.Muka stock kaki pukul,bawak keta cam baru pas bersunat. Ekeleeyy,asik2 pompuan kene tuduh.Kalo xde pompuan,camne laa hidup korang aa? Meh kita imagine....


nah,hambik ko!

pic:google
1. Bila bangun tido,mesti ko nk pandang bini yg cute2 tengah tido kt sebelah kan..Tp,kalo yg tido sebelah ko tu, berjambang,berbulu dada bagai, tido pulak berbunyi2 macam gajah lemas! Damn! Rosak pagiku!!Bukan takat nk kasi morning kiss, terus kena morning sickness!

2. Time tengok bola ke acara sukan apa ke,antara part yg best bila pasukan sorak masuk.Sebab pompuan cute2+seksi2.Nak tgk dorang goyang2. Tp bayangkan itu semua jantan...ape bende yg nk digoyangkan??Oh,my!

berkemungkinan sesetengah kasut bola diubah suai jadi begini untuk mencari kelainan.haha!
google

3.Bila lipas ke,cicak ke lalu, atau terhiris jari ke time potong bawang, pompuan akan jerit kecik..suara cam suwit2 manja gitu..Lelaki pun akan menggelabah datang,tgk si cute dia kena apa.Tp,cuba bayangkan kalau yg jerit tu suara mcm bapak randuk???Ceh!Buang karan!

4.Kalau xde pompuan,ekonomi negara akan runtuh.Percayalah! Kilang2 mekap,kilang handbag,kilang kasut,kilang baju,kilang kain,kilang sepit rambut,kilang bra,waima perniagaan2 haram bapak dan mak ayam pun akan turut bankrup.Nak harapkan lelaki yg beli, kasut pun beli 4tahun sekali.

5.Tengok tv,tgk iklan,sume jantan ajeee...Muka bulu,kaki bulu,Hell!

6.Last skali, pegilah bilik bersalin kt spital tuh.Woh,malas citer ah!! Gila ngeri!!!!!

7.Tambahan: Kalo da selamat bersalin,xkan ada soklan,dapat baby boy ke girl??Maybe soklan dia berbunyi,hitam ke putih?? wahahaha! (sori ek Kak D,ambek soklan en.wan.tehee!)


sumpah tak seksi!
google

Dari itu,hargailah kaum wanita..Wanita ni ibarat perhiasan di dunia..Watak cute2 manja,watak mengada2 harus ada untuk menambah keenakkan rencah hidup.Mmg Allah dah ciptakan berpasang2.Xde wanita,kelabu jee laa hidup korang.Kalo agak2 keta depan tu slow nk mampus,try la potong tgk.Untung2 awek cun ke apa kan..boleh buat aweks angkat,ye dak?

18 comments:

Anonymous said...

:) hehehhe lawak tul!

Miss Yaty said...

hihihi...setuju3...
nice story la..
^__^

fika said...

pandai kamoooo! best!

|| NaFiRaa || said...

yeszza!!! setuju sgt!!! muahahahaha.. org lelaki pon ade yang bawak kete slow cam siput~

SyAkuRagi said...

kalau takde pompuan, susahla aku nk berfoya foya..wahahaha

aNiS tHe BumbleBee said...

Anon~hehe..gelak ler...

aNiS tHe BumbleBee said...

miss yaty~tenkiu...tenkiu...

aNiS tHe BumbleBee said...

fika~mekacih... :)

aNiS tHe BumbleBee said...

nafira~ kan kan! tp kita saba jee..xde nk hon2 ke kasi finger ke kan..kekeke!

aNiS tHe BumbleBee said...

syakuragi~ itu je lah keje ko!

green apple said...

tang soklan hitam ke putih tu memang tagline laki aku. Tengok lah sok kalau aku dah putihhhhhhhhhh

ainiayu said...

klu bab merapu mmg serah kt hg la anis oii...tu sbb akk sayang kt hg....tp tu mmg fakta kannnn...so bayangkan la betapa siksanya hidup lelaki tanpa pompuan....:))

Sidratul Muntaha said...

Bila bangun tido,mesti ko nk pandang bini yg cute2 tengah tido kt sebelah kan..Tp,kalo yg tido sebelah ko tu, berjambang,berbulu dada bagai, tido pulak berbunyi2 macam gajah lemas! Damn! Rosak pagiku!!Bukan takat nk kasi morning kiss, terus kena morning sickness!

- aku senyum jerlah pagi2 nih..
nak gelak mood mmg hancur dgn soalan maut si org tua.

- salam singgah.

aNiS tHe BumbleBee said...

Kak D~ hahahha! rilex Kak D..hitam itu Perilly's.Janji jelita.Kalo putih2 tapi tak jelita,xguna gak kan..

aNiS tHe BumbleBee said...

kak ainiayu~ni sbb kes bengang kt Speckybee,dia suka tuduh keta depan yg bw slow tu pompuan,alih2 tgk lelaki.ceh! Kalolaaa pompuan xde,boley sasau laki oooo...

aNiS tHe BumbleBee said...

Sidratul Muntaha~ senyumlah..senyumlah...wahai cek mek molek....kekekke!

kakyong said...

hehehee,,, cute jer n3 ni...

aNiS tHe BumbleBee said...

kak yong~hihi..mekacih kakyong... :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...