Saturday, June 12, 2010

HaRaM JaDaH!!!!


pic: Harian Metro

aku tak tau nk cakap apelah pada haramjadah - haramjadah yg bunuh2 bayi tak berdosa ni..nilah akibatnya kalau hati tu Allah dah matikan! Aku ni bersakit2 bersusah payah untuk dapatkan seorang anak....even baby yg dalam perut aku ni doc kata xbernyawa pun aku dah mcm nk gila sedih...inikan pulak, bayi yg cukup sifat, yg menangis2 minta di belai, kau boleh cekik2 dia,tanam dia??????

Patutnya hukuman utk org camni,tanam hidup2! baru dia rasa cmana sengsaranya bila kena timbus camtu...

notabulukaki~ sebagai seorang ibu,tambahan pula baru sgt kehilangan baby,aku agak emo bila tgk cerita2 camni..maafkan aku..

7 comments:

NURUL IZZA said...

kakanis! duk caghi entry pasal pregnant bby akak tu xjumpa lak..

manusia dh mcm binatang dh..sian sgt.yg kt nak baby sgt2 ni pyh kan..

blackroses said...

orang bersusah payah nak anak...diornag senag jer buang

blackroses said...

orang bersusah payah nak anak...diornag senag jer buang

aNiS tHe BumbleBee said...

izza~ hihihi..tgk je kt dlm archive tu..ade rentetan kisah bb ni..tau xpe..sakit sgt hati tgk org buang2 anak ni..tambah2 yg bunuh budak2 tu..hiba betul dihati..

aNiS tHe BumbleBee said...

blackroses~ kan?kita berhabis beribu2 nakkan anak,yg org2 camni,xde hati perut senang2 aje pegi buang.xtaulah apa yg ada dlm pikiran tu..setan dah buat perkampungan kt kepala dia agaknye.

|| NaFiRaa || said...

sedih sgt kan~ makin menjadi2 kes buang bayi nih... dunia dh akhir zaman.. manusia dh x ade hati perut.. binatang pon tau sayang anak..:(

aNiS tHe BumbleBee said...

nafira~ tulah...sgt senang dpt anak dan buang anak..sbb tu xpandai nk menghargai..isk..sedih..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...