Wednesday, October 27, 2010

PasRaH..

Sorilah...
aku tak sempat nak hapdet2 blog...
Bizi mencipan tenuk...
Besok pepagi buta..
pukul 5pagi aku kena pegi naik bas.
Trip skolah dak Uyin tu..

Risau aku..
Speckybee suh aku berlatih bernapas dlm jamban.(cih sungguh!)
Aku nk bawak plastik byk2.
Alangkan naik keta pun aku meloya bagai.
Ini kan pulak naik bas beramai ramai...

Demi anak...
aku pasrah...


40 comments:

abah_izz said...

Aku cadangkan..kalau gi trip naik bas cam gambaq tu..baik hang dok atas sekali..open air,gerenti hang tak loya punya. Ala2 naik bas double decker gitu..Ahakass ki..kiii..kii

Atiqah said...

akak dok sebelah tgkp..atau dkt2 ngn pintu..kalo jd ape2..leh cpt2 terjun kuar dr bas..hehe

GaDis CoMeL said...

haha. dah siap rendam bihun ka?

Lina Rahim said...

bawak minyak wangi berbotol2..

mast@work said...

cheq vote anis duduk belah atas.. hihihi.. atas bumbung.. yeehaaww

sahromnasrudin said...

bekalnya mesti bihun goreng singapore kan???? huhuhuhu

kak ina kl said...

oo nak balik for good dah yer..rumah baru kamu tu kat area mana...

memang seram tenguk bas ni...tapi tak per...nanti boleh jadi kenangan terindah di kemudian hari

bubblesphoto said...

demi uyin!!!

go anis go..hahaha, trip pegi mane lak dak uyin ni..

ainiayu said...

huiyoooo..klu bas cenggitu akk pn seram nk naik....tkpe la...pasrah je...semoga selamat pergi & selamat kembali dgn muka ceria ye..bkn muka tensen....:P

julietchun said...

kalo dok atas sekali tu sila dok dendiam,takut jatuh plak,hahaha

|| NaFiRaa || said...

hahahaha.. kalo bas trip uyin tu sama cam dalam gambar tu.. rasanye belom naik lagi ai dh muntah dulu.. huhuhu.. bawa asam banyak2 k.. jangan lupa banyak minyak angin~ harap2 dapatlah membantu~ muehehehe

miss said...

pasrah?????cmna citer pasrah plak....~~~hohohoho~~~
niz....hg sanggop ka nek bus lagu tur????demi anak kan....bravo!!!!

AngahSayang2314 said...

anis ye ke nak gi mana nie??? sampai cakap tarpak lak???


semalam tak sempat nak terjah sebab 1/2 bawa anak gi cucuk

Mario said...

by the time aku komen ni mesti ko dah naik bas kan...aku baru nak suruh ko drive bas tu...ekeke

Anonymous said...

trip kemana tu..x sabar nye nak tgok gambarnye nanti..hehehe
~abyQaira

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

la ni ko mesti keletihan ni..

pape pun jangan lupa apdet..

Encik Tikus said...

busy mencipan tenuk, first time gua dengar hahaha

kakyong said...

mesti best gile pengalaman naik bas di sri lanka... ;)

AngahSayang2314 said...

go..go.. cayokkkkk

MrsYusofhussain said...

wahh, aku doakan yg terbaik utk ko kak...chaiyuk..go anis go!!!! kekeke

aNiS tHe BumbleBee said...

abah izz~hahaa! tu kalo tertido tu,naya jaa beb!

aNiS tHe BumbleBee said...

tiqah~haah...akak duduk seat no.2.senang kalo driver tu drive tak berhemah,akak boley gantikan.keh3x!

aNiS tHe BumbleBee said...

GC~dah selamat dah lam perut...hehhe!

aNiS tHe BumbleBee said...

Lina~ bawak spray nyamuk pun okey gak kan..kekeke!

aNiS tHe BumbleBee said...

mas~meh nk ajak ko skali naik.yeeehaaa!hahahaa!

aNiS tHe BumbleBee said...

sahrom~haish.aku org kedah..goreng bihun kedah laa..huahua!

aNiS tHe BumbleBee said...

kak ina~insyallah...rumah baru tu area sg.petani je kak..

mmg kenangan terindah dalam lipatan sejarah kak...

aNiS tHe BumbleBee said...

bublephoto~koh3x! pegi lawat nature park...xtawu laa dorang nih..

aNiS tHe BumbleBee said...

kak aini~kekeke!da selamat balik...balik dgn muka xde perasaan...haha!

aNiS tHe BumbleBee said...

juliet~kene ikat badan kt situ tu aku rasa baru selamat skit.keh3x.

aNiS tHe BumbleBee said...

nafira~huahua! rasa mcm nk telan dgn botol2 terus minyak cap kapak tu.

aNiS tHe BumbleBee said...

miss_as~huuu..aku dah la 9bulan meloya pasal mengandung dak uyin tu.dah besar,kena naik bas camtu plak dah..demi anak weh...

aNiS tHe BumbleBee said...

angah~haha..terpaksa...rombongan skola dak kecit tu haa..

aNiS tHe BumbleBee said...

mario~aku pun rasa nk buat cenggitu gak weh.haha!

aNiS tHe BumbleBee said...

aby~pegi ja-ela,aby.nnti anis upload kt FB lak.hihi!

aNiS tHe BumbleBee said...

azrina~bukan takat letih dah..mcm dah lumpuh separuh badan pun ada rasa ni.kekeke!

aNiS tHe BumbleBee said...

en.tikus~haha!lapar mengkucing tikus nah denga?kekeke!

aNiS tHe BumbleBee said...

kak yong~best utk dikenang2 je la kak yong...

aNiS tHe BumbleBee said...

angah lagi~yeaaaah!! meh la datang sini.bila lagi nk merasa ye dak.kih3x!

aNiS tHe BumbleBee said...

lia~maceh lia...aku dah selamat pegi dan balik...rasa mcm nk putus kaki aku ni ha...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...