Tuesday, October 19, 2010

AmPoN BaNG!!

Baju kesayangan Speckybee....dari zaman we all study kt UiTM dulu...


Macamana larrrr nk jadi surirumah yang berkaliber ni??????Haishhhh!!!



Speckybee tanya, pakai spray tu, pasang iron protector, camne boleh terbakar??


aku jawap..............
mungkin baju tu dah sampai waktu kot....hik...hik...

34 comments:

bubblesphoto said...

hahaha...

kena beli br la ni!!

SURIA AMANDA said...

mak aii..giler takottt..habih la elaun bulanan kena potong la jawabnya ni..

liyana said...

hahaha lawak la akk nih.. xpe akk buat la muke mcm uyin conteng dinding tu confirm encik speckybee x jd marah.. hehe

Kancilbiru said...

hahaha boleh byg camna comey ja muka hang bila jawab cam tu...

sahromnasrudin said...

cian..sedekah je la kat org sri lanka tue erk....

aisha mimi said...

kalo puad ckp byk lagi ang ckp ja "iron baju sdri" wakakaka..oppsss

Mario said...

mmmm....

julietchun said...

sila salahkan iron,hahahah

Lina Rahim said...

hahaha..tu tanda nak kena beli yang baru pastu balut cantik2 konon2 hadiah nak surprise..sure tak jadi marah punya..

mrs.spicy said...

heee..kalo dari zaman belajar memang boleh anggap sampai waktu dah tu. tak kira la feveret ke tak. hehehe..

GaDis CoMeL said...

alaaa.. mana nak cari dh baju uitm tu..

Yati said...

Berangan sampai ke mana tu dik non..? ^_^ Takde nya nak dimarah, bini comel lote...

abah_izz said...

Ini kes berangan teringat hok dulu2 dating kat tasik s.alam @ kat Hakim seks 7 la tu....Ahakkss

aNiS tHe BumbleBee said...

bublephoto~tulaa..kena beli baru la pulak dah...haishhh!

aNiS tHe BumbleBee said...

suria~kekeke!oh my gucci!habehlaaa..xley laa beli frying pan baru yg aku nk sgt tu..

aNiS tHe BumbleBee said...

liyana~hadoihlaa..uyin tu xpela budak2,buat muka comel pon xpe.yg org tua ni,nk buat muka comel,jadi muka comot laa pulak nnti.tihihi!

aNiS tHe BumbleBee said...

KB~aku cuba sedaya upaya bagi nampak comei gak(dgn muka xmandi tu,bajet nk comei macamana laa?)

aNiS tHe BumbleBee said...

sahrom~uishh..sian kt org sri lanka tu dpt baju terbakar.ingat nk bubuh frame la..buat kenang2an..kih3x!

aNiS tHe BumbleBee said...

mimi~huii..satgi dia majuk,payah oo nk pujuk..hahaaha!

aNiS tHe BumbleBee said...

mario~nnnn..

aNiS tHe BumbleBee said...

juliet~betoi2! iron yg salah,bukan aku.kih3x!

aNiS tHe BumbleBee said...

lina~tulah kan..tunggu ujung tahun ni,buat adiah anniversary.tihihi!

aNiS tHe BumbleBee said...

mrs.spicy~kan?kan?tp dia ni jenis penyimpan.baju zaman ktorg tingkatan 5 pon dia bawak sini gak.sentimental katanya.keh3x!

aNiS tHe BumbleBee said...

GC~tu bukan baju UiTM tu..tu baju apa tah,kami pi beli sama2 masa nk masuk U dulu kot.

aNiS tHe BumbleBee said...

Kak Yati~tulaa..berangan apa xtau.kih3x!

aNiS tHe BumbleBee said...

abah_izz~uiii..mana tau tmpat dating kami ni?skodeng ka?hahahaha!

kakyong said...

anis..
berangan ke apa... heheh...

en_me said...

tengah pk idea nk update blog kannns.. ahaha

|| NaFiRaa || said...

muahahaha.. buat kerja sambil VERANGAN lah tuuuuu...

aNiS tHe BumbleBee said...

kak yong~haha..tahler kak yong.maybe sbb sblm tu,iron baju kain linen dia kot.pestu tak ubah balik pegi ke 0.hihi!

aNiS tHe BumbleBee said...

en_me~haaa!tulah kot.kan dah jadi 1 entry.mueheheh!

aNiS tHe BumbleBee said...

nafira~kekekkee!berangan apa pun xtaulah ra.tau2 dah terbaka..hahaha!

elmaranji dot kom said...

ish ish ish, syahidnya sketul baju

aNiS tHe BumbleBee said...

elmanjari~hahaaha...kelaka plak ayat tu..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...