Friday, October 8, 2010

Bertuah


Uyin, ko tau tak function papan hitam tu untuk apa???
Kejang urat mareh aku dengan budak kecik ni laaaaa haaiii!!!



Nilah dia suspect utama.Muka steady tak bersalah pon.cis!

p/s:Entry autopublish.Time ni aku pegi attend meeting kt skolah uyin. Apalaa report yg aku nk terima pasal budak ni dari cikgu dia.Kalo report tak baik, siap ko uyin! Ibu suruh Ben10 belasah ko.

34 comments:

sahromnasrudin said...

apsal suruh Ben 10 plak..panggil la suria perkasa hitam huhuhuhuh

miss said...

muka x bersalah uyin (pdhal buat salah) sejibik muka mak dia....huhuhu...muka hg la anis time buat salah tp buat mcm x bersalah...kah..kah....

GaDis CoMeL said...

haha.comel sungguh uyin ni.siap ada nombor banduan.har har har.

Mario said...

dulu dulu kalu aku kena marah sbb conteng2 dinding...mak aku cko...mcm umah koling...ekeke kat sri lanka tu kira betul le tu kan...wakaka

liyana said...

papan hitam tu tinggi sgt la kak... tu yg uyin conteng dinding.. hihi

|| NaFiRaa || said...

hahahaha.. kalo untie polis tak sampai hati nak tangkap suspek cam nih~ kecian~ muehehehe

Kancilbiru said...

tak thrill la contiang kat papan hitam...hehehe

julietchun said...

papan hitam kecik sangat la :P

ainiayu said...

hahaha....syukur le yg diconteng tu dinding umah kt sane...klu lokasinye dinding umah kt sg petani tu...haaa...caner??hahaha...mamanyer akan bertukar jd dinosor ke?...biasa la budak....yg dilarang itu la yg dibuat....dinding,sofa,lantai,cadar...sume kt umah ni penah jd mangsa keadaan...bkn tkde tpt utk menunjukkan kreativiti...papan itam,papan putih,buku lukisan,kertas kajang...sume dh bg tp tatau la apa sonok sgt conteng dinding....

abah_izz said...

takper..creative tu,nak ambik perhatian lebih, kalau conteng kat buku..makayah die kekadang buat 'don no' je.., sekarang pun tak pasal2 dah dapat 'publisiti'..glamer ko adik uyin..go uyin..teruskan...hi.hi2

eRiNsZ said...

weehhh ujin tlg deco kan dinding umah tu.. hehe

Lizzie Yasmin said...

mak dia letak papan hitam tue tinggi sgt.. sbb tue lar dia conteng bwh2.. hahahaha

Arena said...

Hahha uyin tu memang sebijik muka ko la anis. dalam gambar ni obvious sangat hehhe.

kakyong said...

heheheh... anak2 memang mcm ni.. dia lebih suka tunjuk bakat di luor garisan... ;)

Yati said...

Sama la kat rumah pun. Lantak la dia orang melahirkan kreativiti. Nanti bila nak pindah, jangan lupa beli cat. Hehhe...

Pnut said...

Alesya pernah buat kerja-kerja ni juga, kena marah, dan kena cubit.pantang betul emak dia anak vandalism..ehehe

dua-dua kena marah, abang kena marah sebab sepahkan pen/pencil, adik kena marah sebab buat...

terakhir, karyanya dekat lemari putih henglishku..huwaaaaaaaaaaaaaaa

aNiS tHe BumbleBee said...

sahrom~suria perkasa hitam zaman kita dolu2.skang dah main ben10 dah budak2 ni.keh3x!

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

tinggi sangat papan hitam ko tu..

musykil ni..

untuk ko ke utk Uyin tu ?

aNiS tHe BumbleBee said...

miss as~haaha!cezzz!!pandai laa tuduh2 aku.muka aku nmpak innocent sbb mmg aku innocent.keh3x!

aNiS tHe BumbleBee said...

GC~nak chop buat menantu ka?

aNiS tHe BumbleBee said...

mario~hahaha!seb baik kecik2 dulu ko tak duduk sini.

aNiS tHe BumbleBee said...

liyana~mana de tinggi pun..tu dia tgh duduk tu..hihi!

aNiS tHe BumbleBee said...

nafira~hahhaa!tulah..pas buat salah,buat2 muka comel.camnaa laa nk marah.haishhh!

aNiS tHe BumbleBee said...

KB~ni mesti hg kecik2 pun sama gak pangai dgn uyin ni..haha!

aNiS tHe BumbleBee said...

juliet~kekeek!padanla..tuan dia pun bukan beso sgt pun..

aNiS tHe BumbleBee said...

kak aini~tulaa..sebelum ni conteng alas meja.Skang da tukar pakai yg plastik.pestu conteng cadar.yg tu xdaya laa nk tukar plastik.Ni dinding pulak dah..haisyooo!!

aNiS tHe BumbleBee said...

abah izz~haha!amboih2..bagi semangat lagi kt uyin eh?nnti we all nk pindah umah,nk kena ajak abah izz tolong catkan umah ni,boley?keh3x!

aNiS tHe BumbleBee said...

erinz~haha!nnti ingat nk jawab camtulah kt tuan umah.hihi!

aNiS tHe BumbleBee said...

lizzie~mana de..rendah je tu...hihi!

aNiS tHe BumbleBee said...

arena~kekekee!namapun kuar dari perut aku..

aNiS tHe BumbleBee said...

kak yong~hehehee...tulah..saba je laaa kan..

aNiS tHe BumbleBee said...

kak yati~tulah..kreatif metif laa budak2 ni kan..seb baik bapaknye keje construction.boley suruh budak2 dia catkan umah ni.keh3x!

aNiS tHe BumbleBee said...

kak pnut~huwaaaa!!lemari ingelish kena contiang????

aNiS tHe BumbleBee said...

azrina~hahha..uyin tgh duduk tu..xde tingginye pon papan itam tu.paras bontot aku je..hahaha!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...