Wednesday, November 3, 2010

Keputusan Temuduga DH41 sudah keluar!

Yeeayy! Chating2 dgn member tadi, dia tanya aku pasal result interview yg aku pegi aritu. haah la...lupa plak aku. Entah2 dah kuar kan? aku pun godek2 lah website SPP

Ketik-ketik...masuk no. kad pengenalan....

Jeng! Jeng! Jeng!!!




v
v
v
v
v
v
v
v


klik la ai...





Hahahaha! Layak laaa...
Jawab pun tah hape2 kan..

Aku xpasti maksud calon simpanan tu sebagai penyedap kata daripada "Maaf, anda gagal" ke ataupun mmg betul2 bermaksud nk simpan aku sebab sayang aku.wink*

I tak rela jadi pompuan simpanan! Lepaskan I! Lepaskan I! awwww!!


kekekeke! Kepada yg berjaya, tahniah aku ucapkan.You deserve it. Peluang mcm ni selayaknya utk korang. Jalankan tugas mendidik anak bangsa dengan setulus hati okey?

Alhamdullilah...selesai la sudah penantian aku. Tinggal pre PAC S41 pulak lagi. Syukur Ya Allah.Tuhan dah bagi jalan permudahkan hidup kami sekeluarga.Aku sangat percaya keputusan ini terbaik untuk aku dan family,kan?

46 comments:

liyana said...

xpe kak. cuba lagi ok.. hehe

|| NaFiRaa || said...

waaahhh... calon simpanan pon kira ok dah tuh.. kata orang kalo untuk calon simpanan dalam masa 1 tahun dia akan panggil interview lagi skali..maybe lepas nih rezeki u plak~

aNiS tHe BumbleBee said...

liyana~kekeke!xcuba dah kot.yg ni pun akak xapply sbnrnye.tp best pengalaman tu.

aNiS tHe BumbleBee said...

nafira~hihihi!entahla.yg tu maybe utk spa kut.tp ada gak member spa yg dpt calon simpanan,tp senyap je terus.

AngahSayang2314 said...

wah anis tahniah la... kerana berjaya ya

aNiS tHe BumbleBee said...

angah~berjaya kemendenye angah?kekekkee!

Anonymous said...

anis...............okla tue... mana tau very soon akn dpnggil... awk join forum nie. register la. dlm ni ramai update psl post nie... link nye
http://mforum.cari.com.my/viewthread.php?tid=380929&extra=&page=45

Sue said...

Tahniahh..ada harapan tuh..
Tapi DH41 kena ready if kena campak jauh2..huhu..
Semoga urusan akak sekeluarga dipermudahkan.

MELAH said...

ada hikmah ni kak. kot nak bagi dok lama sket lagi kat sri lanka tu. ekekekek.

aNiS tHe BumbleBee said...

anon~wah..time kacih bg link..selalunya sy silent reader je kt forum.hihihi!

aNiS tHe BumbleBee said...

Sue~hihi!tulah.kwn2 pun ckp camtu.bergantung kt course dorang kata.

Anonymous said...

farah yg bg link td.... neway congrats ye.. doakan farah plak... mngkin result untk fara bulan 12 kot...

aNiS tHe BumbleBee said...

Melah~kekeke!ada hikmah..kak lompat2 tgk result tu.Kalo dapat,susah gak.kemungkinan kami ada setahun lg kt sini ni.nk pisah2 tu xsanggup tuh.

aNiS tHe BumbleBee said...

farah~oo farah..hihihi!wokey! no hal!mudah-mudahan...jgn lupa berdoa key?

Lizzie Yasmin said...

huhuhu.. at least thu jgk status.. mcm akak aku tak tahu langsung status apa jadah... dah berbulan tunggu rasa dah nk dkt setahun kot.. Tak kn result tak kuar - kuar lagi kot.. huhuhu...

Jawataan nya lain lar yop..

Atiqah said...

tahniah..tiqah bru nk p exam..huhu..cuak2..dh bli buku Malaysia Kita..haishh x tau le sempat nk khatam ke x sblm 13hb ni.

aNiS tHe BumbleBee said...

Lizzie~tau xpe.selalunya yg senyap sunyi tu SPA.

aNiS tHe BumbleBee said...

Tiqah~hehe..gudluck tiqah..yg PTD tu under SPA.kalau tiqah nk cuba DH41, tiqah try la apply kt SPP.SPP ni,xpayah exam,terus temuduga.tu yg untung tu.

MumMe said...

at least Anis dapat jugak result calon simpanan...mumme lps lulus test spa hr tu (kali ke 2 amik baru lulus) sepi jer...echo pun tarak...

ezzati said...

Okla tu weiii..sedap jgk hati tgk drp tulis tidak layak.. :)

sahromnasrudin said...

salam anis..setelah aku selidiki maksud simpanan tue, aku dapati maksudnya adalah " anda akan disimpan sehingga anda selesai urusan di sri lanka..kemudian kami akan hantar ke sri mersing plak" hahahahaha....

aNiS tHe BumbleBee said...

Mumme~keke!lebih kurang je..dia mungkin simpan smpai jadi tapai.pestu kita kena apply gak semula.hihi!

aNiS tHe BumbleBee said...

zati~hihihi!maybe sebagai penyedap ayat je kut.xgamak nk lukakan hati calon.kekeke!

aNiS tHe BumbleBee said...

sahrom~wahahaha!cet!pandai je la ko buat lawak malam2 buta nih.

miss said...

anis..nway tahniah la wlpon dpt calon simpanan....insyaALLAH ada rezeki lg...
aku pon pernah dpt calon simpanan masa interview SPA untuk SUK PENANG...tp smpai ke lanih, apapun xdak...aku stay kat CIDB lg...huhuhuhu

*rasa2 nya kan...calon simpanan nih mcm nak main bola sepak je kan...huhuhuhu....

aNiS tHe BumbleBee said...

tulah..hehehehe!standardla calon simpanan SPA.esah pun camtulah.berkulat tunggu.

ni the best result utk aku,aku rasa.jawatan ni bglah utk org yg lebih memerlukan.tul tak?

aisha mimi said...

anis, calon simpanan ni kira dah dapat la cuma tunggu ja nt dia akan panggil terus utk lapor diri..cayalah u!!

aNiS tHe BumbleBee said...

mimi~yaka?ayoooo! che puad kena sambung setahun lagi kt sini.tu yg aku rasa mcm xdapat pun xpalah job ni.

mimi,bila nk mai sini?kami ada setahun lagi ni kt sini?hihihi!

Anonymous said...

alahmek, ter like pulak..konpius2 bila bace td!!
tapikan rasanye calon simpanan ni nanti2 dia panggil balik kot anis....insya'Allah ada rezeki xkemana ..AbyQaira ~~

makdara TERdiva said...

wah! kalau dah rezeki tak kemana..pasti ade hikmahnye.. :)

Che Mid said...

Tahniah!!

Sharinginfoz said...

calon simpanan pun simpanan le, tahniah

AngahSayang2314 said...

anis malu angah hehehee....

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

mintak2 dorang tak simpan lama2 nama ko tu...

aNiS tHe BumbleBee said...

Aby~hahaha!xpe..like pun xpe.kalo dapat job ni,mana la boley nk pegi jalan2 guangzhou pulak nnti,ye tak?

aNiS tHe BumbleBee said...

MDT~hihi..insyallah..xkisah mana2 pun kan..

aNiS tHe BumbleBee said...

chemid~mekacih che mid..

aNiS tHe BumbleBee said...

sharinginfoz~haha..mekacihlaa ye..

aNiS tHe BumbleBee said...

angah~hihi!ape nk malunyaa..

aNiS tHe BumbleBee said...

azrina~hihi..simpan setahun pun xpe.tahun dpn baru aku dapat balik for good.

aisha mimi said...

ish ish..haha..xsampai dah laa kot..xpa..apa2 pn bg dpt surat tawaran dlu br pikiaq len..

aNiS tHe BumbleBee said...

mimi~hihi...mana tau..tiba2 rezeki hampa mai sini kan... :D

Kancilbiru said...

wahh calon simpanan tu ada harapan la...aku dulu masuk Uitm pun, jadi calon simpanan dulu..dia peram sampai ranum baru dia hantar surat tawaran..

harini dapat surat calon sambung tempoh menjadi calon simpanan, esok sampai surat tawaran..buat rugi kertas ja nak buat surat...hehehe

vogue said...

bler plak nak PAC tuh?

aNiS tHe BumbleBee said...

KB~ya ka?laaaaa...bley plak camtu?aku ikut2 segan laa kalau dpt pun.nnti kalo murid2 baca blog ni,malu la aku.koh3x!

aNiS tHe BumbleBee said...

kak yani~entah,skang tgh bomba dah 2-3bulan dah,tak gerak2.ni tambah kes banjir apa semua,lagi laaa xtau bape lama.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...