Monday, November 1, 2010

Bapa Kilo??

Semalam kami 3beranak kuar town pegi beli barang dapo. Aku cam biasa,menjalankan tugasan aku pegi atm machine ambik duit.Speckybee dgn Uyin tunggu dalam keta.


Then,aku masuk keta balik.Check slip atm,pestu kira balik duit yang ambik tadi.

Tengah aku bz kira2 duit tu..tiba2 ada suara budak kecik tanya aku,

Uyin: Ibu, bape kilo ibu??ha, ibu? bape kilo??

Aku & Speckybee: KAH! KAH! KAH!

Ko ingat bapak ko Donald Trumph ke kuar duit pakai timbang pikul2, kilo2?????



Hai! Saya Cik Lalat!

p/s: tah hape2 laa ko punya penjodoh bilangan uyin oi.Sapa la yg ajar?

14 comments:

liyana said...

hahaha.. lawak la uyin ni. muncung x tahan tu.. hehehe

Mario said...

kaya la ko sis...ekeke

aNiS tHe BumbleBee said...

liyana~ muncung super platipus sedut.keh3x!

aNiS tHe BumbleBee said...

mario~haruussss...cer ko bayang aku mcm santa klaus tu pikul duit.walawehhh...!

Kancilbiru said...

eceh...sebelum ni mmg hangpa pakai kilo kot...hahahaa

Lizzie Yasmin said...

klu ibu dia keluarkan duit syiling boleh lar kira pakai kilo .... hahhahaha

aNiS tHe BumbleBee said...

KB~hahaha! yg kilo tu abah dia tgh timbang kampit simen kot..kekeke!

aNiS tHe BumbleBee said...

Lizzie~ itu macam kalu,sekali nk ambik duit,kena bawak guni,tadah kt mesen tu ha.tambah2 laa rupee ni...hahaha!

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

nasib baik Uyin tak tanya berapa ratus gram...

hahaha...

miss said...

mujur uyin tnya kilo ja...klu buat uyin tnya berapa tonne,ibu?????wah...berkepuk-kepuk det ibu noh....kihkihkih...

AngahSayang2314 said...

macam tue kaya la kau anis.. berkilo2

aNiS tHe BumbleBee said...

azrina~hahaha!kalo tnya berat dia bapa kg,dia akan jawab two hundreds!! kekekkee!

aNiS tHe BumbleBee said...

miss~kekekeke!tonne tak sampai lagi dlm vocab dia.xtau la besok lusa camna lak soklan dia.

aNiS tHe BumbleBee said...

angah~kayaaaaaaaaaaaaaaaaa.....pppp!! hahahaha!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...