Monday, November 1, 2010

Award!


Aku sebenarnya sorang manusia yg pemalas nk jawab tag.Ada bape byk laa hutang2 tag aku smpai dah terlupa2 dah.Ada je laa rintangan onak duri time aku nk menjawab tu.Tapi seb baik harini xde apa2 hal.Baik aku buat cecepat.Nnti ke laut la jawabnya award ni karang.

1) Write 5 interesting facts about the person who gave u this award....

Liyana

1. seorang adik kecit....bg kakak yg da tua ni laa kan...hehehe!

2. org nogori ni weh..jgn memain.hobin kang! (err..hobin tu apo tah??)

3. Shomel...tp dah bertunang.(melepas laa korang....haha!)

4. Rajin nau dtg komeng kt blog sei ni ha..(tetiba jadi loghat n9,asal tah?)

5. Saje,nk ucap time kasih byk2...sudi kasi award,dtg baca blog karut marut akak ni haa...hihi!

2) Write down 10 interesting facts about yourself and your hobby...

1. Mak orang. Gila garang woh!

2. Ada lesung pipit belah kiri..Orang kata, tandanya ayah sayang.Wuhuu!

3. Suka makan.Makan apapun gue bedal je.

4. Suka minum kopi.Kopi! kopi! Kopi! (bley feeling2 Italian weh)

5. Hobi...hobi...ape tah hobi aku??

6. Nak ada rangkaian bisnes sendiri. *Dah tua2 gini,sapo nk amek keja lagi dah?haih!

7. Nak ada anak lagi...*oh! bilakah???

8. Tak suka bersukan. *Padanla gemok!

9. Xsuka baca/tonton cerita cintan cintun. Pasal kang emosi jadi tak stabil.Melalak tak pasal2.Bencis laaa!

10. Suka ada ramai2 kawan.Riuh rendah.Walopon dalam online je.tihi!


3) Pick your most 10 deserving recipients and describe them...

1. MELAH~ adik Jeniang..wakakakaa!

2.Sahrom ~ layangan minda...sakit pale aku pikir masalah2 yg beliau kemukakan.kekeke!

3. Izyanty ~ Ni tokei bab2 kechantekkan ni...Kalo aku kt Msia,dah lama aku borong dah.haih!

4. Nafira~ Preggy mummy ni. anak dia nama Anis woo..sama dgn kite laaa..

5. Azrina~ Xde rejeki lagi nk jumpa. Rasa mcm satu kepala dah walopon xlama sgt kenal.Rupanya org Melaka gak..Yeaaahh!

6. Lina~ Ni duduk over de sea ha...Sarawak nun. Pandai dia masak2. Bak skit!

7. Lia~ Member satu course UiTM Dungun.Baru je lepas jadi mak beranak kekeeke!

8. Matun ~ Member dari kecit nih. Sampai ke tua ni ktorg kawan.Lebiu!

9. Lily~ Member Teknik. Dulu penolong ketua kelas.Garang woh.Skang jadi cekgu B.Inggeris.

10. Zack~ Member teknik jugak.Satu bilik nama Casuarina. Geng pengawas asrama.yeaah!

11.Mario~ org suh tag 10 org je.Tp aku mmg rajin dari dulu.buat lebih.Nah,Mario.Khas utk ko.Ni sapa2 yg nk makan cekodok + minum kopi,boley lepak kt blog dia.pasal ada pangkin.Bawah pokok ape rio?Doyan eh?kekekke!

Jemput-jemput cekodok lah ambik award ni.Kalo tak bz,buatlah.aku pon paham...mueheheh!

P/s: Petang2 skit baru aku buat entry baru.Ni tengah bz menjalankan tugas sebagai surirumah berkaliber ni. Baju ada 2bakul xlipat lagi.Lagi sebakul lagi blom iron.Nasib baik ada 3bijik bakul je lam umah ni.Kalo ada 10 bakul,aku tunggu kasi penuh 10 bakul baru aku lipat.Hinssss! Penat!!!

14 comments:

liyana said...

keh keh keh... buat jgk eh. tima kaseyyy!!! hehehe

aNiS tHe BumbleBee said...

liyana~ hihi!sementara ingat+agak free ni.kang nk memasak plak lagi.duh!

sahromnasrudin said...

salam anis..aku mmg bercadang nak buat entri khas utk si melah jenny yunk tue huhuhhu..siap dia nnti..akan aku bongkar siapakah gerangan gadis comel a.k.a melah jenny yunk tue hahahahah...
p/s: tenkiu anis bg award tue..aku nak tepek kat blog aku tp award tue same plak dgn blogger yg pernah bg award..klu lain, aku konfemtempek..apepun, aku hargai pemberian award ko tue erk...

aNiS tHe BumbleBee said...

sahrom~hahaha!abis laaa si melah nnti.close up abis2an tau nnti.koh3x!


xpe..no hal.aku pun berlambak2 award yg tak tempek2.pestu hilang cenggitu je lah.kikiki!

miss said...

anis...keje melipat baju aku paling malaih....awat xtao....bak mai reja len...aku sanggup weih...!!!tang lipat baju...sorry doh..klu 10 bakoi...tang tu la duduknya baju dlm tu....

Mario said...

apsal ramai beno dpt award sekrg ni tp knp aku tak dpt2...pelik...ekeke
eh...tahniah eh dpt award...

aNiS tHe BumbleBee said...

miss_as~kan?ada xjual mesin basuh baju,skali lipat dgn iron terus?aku nk beliiiii!!!!!

aNiS tHe BumbleBee said...

mario~ laaa ye ke??pasal ko blogger otai,tu pasal org takut nk tag+kasi award.oleh kerana itu, nah aku kasi ko. jap aku edit entry ni eh.

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

(sila baca gaya orang di atas podium)

Terima kasih di atas kesudian anda memberikan saya satu award yang amat bermakna bagi saya. Akan saya letakkan di entri akan-akan datang. Saya berasa tersangat2 dihargai pabila menerima award ini........
sekian terima kasih.

hahahaa... gelak lah weii..

MrsYusofhussain said...

adoiyaii..aku ni mane reti nk letak tag2 ni kak oii...almaklum, budak baru blajar...ajar sket.....keke

MELAH said...

hangpa ni dok berpakat nak buat apa ni woiii?

kak, malas nak jawab tag ni. rasa macam budak sekolah lak!

sy sgt malas nk jawab soklan. hahaha.

aNiS tHe BumbleBee said...

azrina~menari2 bulu ketiak aku baca ayat ko.kah3x!

aNiS tHe BumbleBee said...

lia~xpe.tadi aku da aja kan?nnti kalo free ko buat je.tihi.

aNiS tHe BumbleBee said...

Melah~ceh,mcm la besaq sgt.padahal baru ja habih skolah.hahahahah!


baloq sungguh hg ni.tibai baru tau.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...