Wednesday, November 24, 2010

Padan ler muka aku..hehe!

Asal lama aku tak online???? Bz dah la satu hal. Dengan AGM persatuan rakyat malaysia kt sini kan.. Yang satu hal lagi, tenet aku ni haaa... Bulan lepas aku gatal2 pegi tukar pakej broadband aku, dari 15GB ke 2GB. Pasal kengkonon nak melatih diri supaya tak ketagihan internet. Nak buat keja2 opis aku, then tutup. No more Youtube,redtube donload movie ke apa kan.

Dah skang ni, terlebih limit laa plak..5hb nnti baru dia refresh balik..huwaaaa!!! Seminggu dol xde tenet.Naik sasau aku.Ni skang ni aku pakai prepaid punya.activate utk 2 jam.Hehehe! Bagus laa dialog Sri Lanka ni.Sangat proaktif. Nasib baik jugak laa aku pi berkenalan dengan sorang staff dia kt Galle ni ha. Apa2 hal, aku talipon je dia. Dia uruskan. Senang citer.

Aku ada byk nk citer nih.Tapi aku ada keja skit.Kang abis pulak masa 2 jam aku tu.Bagi aku siap keje aku dulu key...


p/s:Aku dengar byk cerita kurang enak pasal Celcom.Padahal Celcom dgn Dialog satu geng je..Geng Axiata.Tambah plak, Dialog ni mmg kompeni dr Malaysia.Asal beza sgt service dia?? Aku rasa, Celcom patut hantar org2 dia dtg Sri Lanka nilaaa...kursus mcmana nk handle customer service semua tu kan...Datanglaaaa...boleh meramaikan lagi rakyat Malaysia kt Sri Lanka ni....Aku pon hepi jumpa rakyat Malaysia kt sini beramai2..Hikkss!!

14 comments:

sahromnasrudin said...

jumpe gadis comel tak? hahahaha

afeezz said...

salam : best ke sri lanka??

AngahSayang2314 said...

eee bestnyer.. tapi ngapa hilang lama sangatttttt

liyana said...

cite ape kak? cepatla cite. dulu celcom bawah tm, pastu bawah axiata pulak. gosip nih! hehe :D

ezzati said...

aku suke je celcom..bab talipon laaa..broadband x penah guna

|| NaFiRaa || said...

ohhh.. susah jugak kalo x cukup[ limit nih.. pakai prepaid mahal x?? ke sama jek??

makdara TERdiva said...

komfom tak cukup 2 jam..nak bukak belog jer dah makan mase 1 jam setengah..kehkeh!

aNiS tHe BumbleBee said...

sahrom~nk jumpa dia celah mana???kekekekeke!!

aNiS tHe BumbleBee said...

afeez~ besstttttt!! try la datang sini..

aNiS tHe BumbleBee said...

angah~huwaaaa!!sgt tersiksa xde tenet ni...

aNiS tHe BumbleBee said...

nafira~kekek!tulaa..gatal2 kan..elok2 15gb aritu, pegi tukar smpai 2gb.kena laa tunggu bulan depan baru okey balik.haiii laa.prepaid murah la gak banding malaysia..cuma kena pakai dgn penuh tergesa2 je la kan..hihihi!

aNiS tHe BumbleBee said...

liyana~hahaha!ko nih....gosip2 plak..bukan laa..akak nk citer apa yg dah jadi minggu ni..byk mende yg jadi haa...kekekeke!

aNiS tHe BumbleBee said...

zati~aku pon suka!dari zaman bercinta cintun dulu lagi aku pakai prepaid phone celcom..hihihi!

aNiS tHe BumbleBee said...

MDT~hehehe!! kt sini, tenet laju.berdesing2 laju.tapi tu lah,kalo pakai prepaid ni, berdesing2 la jugak bandwith nye abih..huwaaaaa!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...