Thursday, January 14, 2010

KuSuT iTu AkU

Oh Tak. Tak.
Aku xde pun bercadang nk bukak blog blue.
Aku privatekan kejap aje.
Sebab blog aku jadik tunggang langgang.
akibat hasutan syaitan2 kt sekeliling aku.
Suruh aku tukar template.
Setelah aku azan 3-4 round kt diri sendiri,
barulah aku kembali ke alam nyata.
So,tak pasal2 blog aku jadik cam blog minah bunga.
Xpelah layan je lah.
karang2 aku ubah lagi.
aku nk pegi masak.
Karang, Speckybee balik,
xkan aku nk hidang bunga2 tu atas meja kot.
Xpasal2 bunga tapak kasut die lekat kt muka aku pulak.
hoh.
aku kusut.
aku perlukan shopping complex sekarang!!!

8 comments:

Ieda the Rainbow Princess said...

Ape yg blog blue & private nye nieh??
Anis..cantik la layout b/ground yg br nie..Kekal kn je lh sbb cantikkk!

ainiayu said...

aniiissss...apa dh jadi???skema la sis...cantik mmg la cantik...tp ...ishhhh...cam kaler kain skolah je....hahaha....(tp ok la dr akk nyer blog kan???...cekelat dr dulu....huhuhu....

aNiS tHe BumbleBee said...

Ieda~ hehe..masih dlm usaha membaik pulih.template tu byk tak function..

aNiS tHe BumbleBee said...

kak ainiayu~kekee....tu belum agi tu.testing2 je.

zuar said...

theme baru nmpk...hihi

aNiS tHe BumbleBee said...

hell yeahh!thanks to you..susah2 smlm.heee!

Kyuubi_85 said...

susah2,,, tukar je la yang baru lagi... hehehe...
banyak lagi tempelet yang best2 di luar sana... :D

aNiS tHe BumbleBee said...

kyuubi~ heheh..aku tukar baru,ko tolong aku repair nnti ye.. :P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...