Monday, June 6, 2011

MeroGoL buKaN Satu Kesalahan

Ari minggu...minggu lepassss....

Aku pegi Colombo.Balik tu,senin, selasa, rabu, flat.Muntah2x, ceri beri..Aku sorang2 je. 2org makhluk dlm umah ni steady je.Padahal makan sama je.Tu pasal blog sunyi sepisss..Dah pegi spital, baru la okey skit.

Oh, pegi Colombo aritu, sbb Speckybee ada perlawanan sepak takraw amatur dgn malay sri lanka. Dah nama pun amatur dowh. Mmg amatur laa kan..Si Spekybee tu aku rasa last skali dia main takraw ni masa form 5 dulu. Pasal dulu2 masa kt skolah, dia tgh main takraw, aku lalu tepi court sambil tgk2 dia. Tengok punya tengok, aku langgo tiang.hamzadss betui! Hilang keayuan aku.Lepas kejadian tu, dia diharamkan men takraw dah.wakakakkaa!

Oleh kerana ahli dah berbelas tahun xmain, maka, corak permainan adalah hantam-sajalaaa-labuu. Main hempuk pakai kepala je. Kaki dah xpakai dah. Dorang2 ni pakai istilah rogol kalo main cenggitu. Heshh! tah hapa punya istilah tah. Maka, merogol di dalam takraw tak menjadi kesalahan hokey. Lepas laa dorang ni pegi suku akhir. Suku akhir je?wat malu kt org Sri Lanka..wakakakaka! Apapun tahniah jugak la..Kira terel la tu kan..Aku je seketoi penyokong pompuan kt situ.Seb baik x bawak pom2 bagai.

Dah,layan gamba je ah.


Wajah2 OKT.Perogol bersiri Team A.



Spekibee je kot yg pakai kaki.Tu pon pasal jadi tekong.Kalo tekong ambik bola pun pakai kepala, mmg parah dah pasukan malaysia.haih!



Gaya tu beriya.keh3x!

Mlm sebelom dorang merogol takraw, aku awal2 lagi dah ajak spekibee pegi merogol makanan. Konfem dorang abis lewat.Kang xpasal2 aku merajuk lagi minggu ni xdpt mkn benda yg aku nak.



Uyin sedang merogol satay.


Aku sedang merogol cendol.


Spekibee merogol otak-otak.

Syukur laaa..dapat gak makan makanan Malaysia..Lepas ni, bila lagi tah nk pegi Colombo.Asal pegi je, aku flat, aku flat je aku pegi. Aku ada banyak citer sebenarnya sepeninggalan aku selama 1minggu ni.xpe2x..man-man...nnti aku cita kendian.ciaaawww!!

20 comments:

Kancilbiru said...

banyak betoi benda hampa rogol..hahahaha. sedap2 pulak tu yang dirogol...:P

- GC - said...

huwarghh.. 3 ketoi muka perogol!!!

Che Mid said...

Kalau macam ni semua orang pun nak jadi perogol...

julietchun said...

ganas benar bunyiknya,kekekekek

saza said...

cis..aku ingat rogol apa tadi..haha..

CouLeur de Chiqu3 said...

perogol bersiri sungguh ...

afeezz said...

isk3... igtkan betul2 la ade cerita perogol, penat baca smpi habis.... (baca smpi Links to this post tau)

pija5120 said...

aku baru lepas rogol burger... hee...

Rasmuna Mun said...

br aku tau merogol bkn kesalahan...heee lps nih aku nk rogol pe ha...hahaha

makdara TERdiva said...

kalau tukar rogol jadi perkosa terus jadi lain..haha! eh!

aNiS tHe BumbleBee said...

KB~hahaha!tu baru buah mula tu.Mee rebus hapa suma xmasuk lagi tu.Rogol habis2an!!

aNiS tHe BumbleBee said...

GC~ada tambahan,3ketoi muka comei perogol.har3x!

aNiS tHe BumbleBee said...

Che Mid~kih3x!!xpa...xmasuk penjara punyaa...

aNiS tHe BumbleBee said...

juliet~hahhaha!org kalo da dpt mkn benda yg mengidam,mmg ganas cenggitu ha..

aNiS tHe BumbleBee said...

saza~keh3x!

aNiS tHe BumbleBee said...

CDC~alaaa..mcm xpenah buat.ekekek!

aNiS tHe BumbleBee said...

afeez~kekeke!ko mmg!!

aNiS tHe BumbleBee said...

pija~aku dah lama xjumpa burger yg tepi jalan tu.balik nnti siappp!!

aNiS tHe BumbleBee said...

mun~cesss!!padahal hari2 rogol bnda best2x hg tu.

aNiS tHe BumbleBee said...

MDT~euuwwwwwww!!!hahahhha!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...