Tuesday, June 21, 2011

Hari Abah 2011

Hari abah tahun ni...

Xde pegi memana pun... pegi Galle Fort aje... buat aktiviti riadah bersama kuarga..

Err..hari ni aku bz cuci peti ais..malas nk buat karangan panjang2. Korang layan gamba2 ajelah ye.





dia enjoy betul lepak sini...


mak dia pun...


abah dia pun sama gakk..

We all ajar Uyin main layang2



konon abah ajar dia...tgk2 dia lagi terel...haha!


layang layang terbang melayanggg.....


Permandangan Galle town dari atas kota lama Galle Fort...




Aku pasti aku akan rindukan tempat ni bila dah balik Malaysia nanti.... :'(

Tengah jalan nk pegi kat keta, ada pasangan pengantin tgh photo shoot kt sini.

aku nk menyibuk photo shoot skali bley? hak3x!!!

Selamat hari abah untuk Speckybee..Thanks jadi abah terbaik utk anak2 kita... dan juga pada Ayah dan arwah baba mertua aku.... doa kami dari kejauhan.. Love them so much!!

16 comments:

julietchun said...

sukanya uyin dapat main layang2.

Rasmuna Mun said...

awat x dak aksi gulin2 atas rumput cam citer industan??Anyway i want to wish to yr hubby "happy father's day"...nga3x!!

shamam said...

Salam. Pd Uyin, ada aper2 yg special ker tuk abahnyer ?

Che Mid said...

Salam, akak tengah bayangkan Anis pakai saree pengantin tu.. tentu montel dan comel je perut tu kan...

Yan said...

cantiknya view..

Chik Att said...

selamat hari abah juga......

makdara TERdiva said...

kalau berkelah sekali kan best tuh :)

saza said...

uyin kasi adiah apa kt abah dia???

aNiS tHe BumbleBee said...

Juliet~mak abah dia pun suke gak.keh3x!

aNiS tHe BumbleBee said...

mun~adaa..cer tgk FB.hahaha!

aNiS tHe BumbleBee said...

shamam~hihi..dia janji akan mengalahkan abahnya main chess.haha!

aNiS tHe BumbleBee said...

CM~bahahahaa! ooo!nehi!nehi!!

aNiS tHe BumbleBee said...

kak yan~cantik sgt!enjoy betul dok kt situ.

aNiS tHe BumbleBee said...

CA~macehhh CA.. :P

aNiS tHe BumbleBee said...

MDT~haah kan..lupa pulak nk bawak bekal2.

aNiS tHe BumbleBee said...

zati~dia kasi hangenn...keh3x!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...