Friday, December 31, 2010

Sambut 2011 dalam keadaan mabuk..ish! ish!!

Aku tengah mabuk mabuk ni...tengok semua benda nampak 2-3. Bukan sebab aku minum todi ke, whiski ke hape, tapi sebab si kecik cenonet lam perut ni haaa...

3tahun lamanya tak rasa cenggini, skang bukan main lagi laa hazabbb... Dengan mulut asyik penuh jee dgn air liur. Serius aku tgh mengidam mcm2.


NAK MAKAN KOPOK LEKOR!! YONG TAU FUU!! BURGER!! NASI LEMAK!! KERANG BAKAR!!! IKAN KELI!!! SEMUA SEMUAAAAAAAAAAAAAAA!!!! SEMUAAAAA!!!!

HUWAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Hanya org yg mengidam je yg tahu betapa derita menanggung perasaan. Dah, aku nak pegi pejam mata kejap. Kalau dpt mkn dalam mimpi pun jadi lah.. Ya Allah, kalau laaaa....bila aku bukak je mata, tiba2 aku dah ada kt pasar malam kt Malaysia nunnnn.....kan besttttt!!!



Selamat datang 2011. Aku xde mood nak sambut pon. Dah sambut dah maal hijrah aritu udah la.(bukan sebab aku insaf ke,tiba2 nk jadi sazah ke, tapi sbb mmg xde mood) Tahun 2011, insyallah, kalau ada rezeki, diizinkan Allah, aku akan sambut org baru. Nak kena prepare segala mental, fizikal, dan duit ringgit. Encik Speckybee, silalah kerja kuat!! Oleh kerana lu mengandungkan gua, gua nak kensel niat gua utk start keja tahun ni. Gyahahahahaha!!!!


Oh, lupa, selamat menyambut 2011 kepada semua2 pembaca blog aku.Semoga korang hepi2 lah selalu di tahun baru ni. Ni kalau ada sapa2 nk join the club, moh ler kita, aku nak ajak korang mengandung secara berjemaah, lebih afdal, ye tak?

Sekian.

*mintak ampun,ayat aku tunggang langgang.nama pun org mabuk yg tulis kann...

22 comments:

liyana said...

hehe.. slmt thn baru kak anis.. jaga diri kt sana.. suh incik speckybee masak if termengidam pape.. hehe

Lina Rahim said...

selamat tahun baru..

SyAkuRagi said...

wahh..makcik ngidam ke? tahniah2..hehe

Anonymous said...

Salam Anis, Selamat tahun baru! Ingat lagi saya Niza, dulu pernah hantar komen pasal nasib kita sama , pregnant anak 2nd tapi no heartbeat. Tetiba je pagi ni lepas sembahyang subuh, Niza teringat nk tgk blog Anis, rasanya lepas niza bg comment dulu br skang jengah blog Anis balik, sbb Niza tertanya2 ape citer anis skang dh pregnant ke belum? Dan kebetulan.. Kita sama2 pregnant, I'm also 7 wks pregnant! Baru check Rabu lepas n dh nmpak heartbeat! Alhamdulillah! EDD pun bulan 8/2011. Kalo dulu kita berkongsi kesedihan, Moga Kali ini kita bersama merasai kebahagiaan & kegembiraan... Sharing is caring! Ok jumpa lagi! Have a nice day!

Lelord said...

wahhh congrats, moga2 2011 ade berita gembira tuk mamanajlaa gak

memumme said...

Selamat Tahun Baru 2011...nampaknya anak mumme yg 2 org tu dah kasik clue nak adik...beria suruh kidnap baby org...huwaaaaaa. Tak lupa semoga apa yg aNiS idam2kan tercapai...sedap smua tu...mumme akan terjah pasar malam Bandar Baru Bangi Jumaat depan...

sahromnasrudin said...

selamat tahun baru..semoga hang bahagia di samping keluarga tersayang ya

NURUL IZZA said...

alhamdulillah..

Allah makbul jg doa.. take care eh...

ejan sara said...

salam new year!! tajuk xleh blah...ingat sape y mabuk todi td..xkan uyin kot!!

- GC - said...

lapaq jugakkkkkkkkkkkk...

aNiS tHe BumbleBee said...

liyana~maceh..maceh..tunggu ujung minggu je lah nk suh dia masak.kekeke!

aNiS tHe BumbleBee said...

lina~epi 2011 lina :D

aNiS tHe BumbleBee said...

syakuragi~maceh..aku baru nk kirim dhab pdg pasir kt ko.muahahhaa!!

aNiS tHe BumbleBee said...

niza~ waahhh!!! congratz!congratz!sama laa kita!!yeyeye!!harap2 yg kali ni,xde masalah pape..tak sangka betul laa kan??

aNiS tHe BumbleBee said...

lelord~maceh...insyallah...2011 membawa cahaya..cewah!

aNiS tHe BumbleBee said...

mumme~wooo!!kenmainn!! bestnyee laaa dapat balik malaysia dah..pegi pasar malam,ingat2 la org sri lanka yee.. :D

aNiS tHe BumbleBee said...

sahrom~maceh..selamat tahun baru gak..smoga ko pon hepi2 slalu ye.. :D

aNiS tHe BumbleBee said...

izza~alhamdullilah..adiah anniversary ni..hehehe!

aNiS tHe BumbleBee said...

ejan~uyin mabuk eskrem..huekekekeke!!

aNiS tHe BumbleBee said...

GC~ pi pasar malam lumut laaa...

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

Kesian pulak aku kat ko. Kat sini tiap2 minggu aku ke pasar malam tau....




Abang aku memang all the time nak tambah ; aku jer tapis..hehe

Fairuz Liyana Azman said...

salam k.anis..
hehhee tahniah k.anis..
semoga k.anis jaga diri elok2..
n jaga baby elok2 ye...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...