Tuesday, December 14, 2010

SuDah 4 Tahun Kita SeKaTiL, Ye KanDa?

Fuh, amacam tajuk? Hak! Hak! Hak! Asyik tiap2 tahun, ucap selamat ulang tahun sayang je..tahun ni, lain la pulak kan.. Tajuk mau ganas sket. Keh3x!!

So, hari ini genaplah 4 tahun aku jadi bini Speckybee..Ngeheee!! Alhamdullilah...sepanjang2 hidup dgn dia, most of the time, aku happy lah memanjang. Sebab dia sgt suka buat lawak. Aku pun suka buat lawak. Sebab tu anak ktorg pun mcm Mak Lawak.Sampai sekarang, aku mcm tak percaya percintaan dari tingkatan 4, sampai laaa sekarang...semoga kita terus bercinta sampai ke akhir hayat.

Aku harap, Speckybee pun happy hidup dgn aku.Walopon kadang2 aku selalu jugak buat lawak bangang yg bg dia keluar asap kt hidung, contohnya tertinggal kunci kereta dlm kereta, tertinggal henpon, masak termasin (bukan 'ter' je kot, gila baban punya masin!), pegi kedai lupa bawak duit, last2 kena talipon dia antar duit, dan byk laa lagi benda yg menyusahkan jiwa dan raga beliau.hehehe..Dinda minta ampun ya, Kanda? Apa kata kanda beli pil gingko biloba kt dinda supaya dinda tidak nyanyuk lagi? kih3x!!

Thanks sebab sudi kawen dgn dinda. Tau la girlfriend awk tu ramai. Tp sy tau, ehem..ehem...sy ni yg paling best..kan? kan?? Ngaku je lah...hahahaha! Walaupun masa nk kawen tu punyalah banyak rintangan yg harus ditempuh, akhirnya, sampai juga kita ke tahun ke 4. Adventurous gitu. Harap2 jodoh kita berkekalan sepanjang hayat, ye kanda. Bukan apa, zaman skang ni, nk kawen baru bukannya senang. Semua mahal. Minyak pun dah naik harga. Jadi, kalau ada niat nk kawen lain tu, lupakan laaaa.... baik kumpul duit beli BMW yg kanda mengidam mcm nk mati tu. Kurang2, kalau minyak mahal sgt pun, keta tu boleh buat perhiasan kt depan rumah, ye dak?

So dengan ini, dinda dengan malu2 kucing nk ckp, ilebiu so strong!! kekeke!! Time kacih bagi pendant yg cantik tu..Dinda ingat kanda nk sorok dlm bekas simpan beras lagi..hehe.. Oh, kanda nak hadiah? Nanti kita jumpa doctor ye...Suruh doctor scan hadiah anniversary kanda dalam perut dinda... :D I love you!


Aku nk ambik gamba kawen semula..kesian aku tgk gamba kawen aku.Kawen muda..baru abes stadi..bajet pon ciput..tihihi!


29 comments:

Anitadahahs said...

hepi aniberseri yang ke 4 taun yer!
nampak sangat bahagia~ semoga perhubungan kekal sehingga ke akhirat. Amin..

ainiayu said...

selamat ulangtahun ye....semoga bahagia hingga hujung nyawa.....buat la lawak selalu...leh gelak2...tk yh la guna kosmetik mahai utk awet muda...kekeke.....

p/s...anis peknen ke?klu betui TAHNIAHH....:))

sahromnasrudin said...

selamat ulangtahun perkahwinan yang keempat..semoga berbahagia sehingga ke akhir hayat

- GC - said...

weh kak, apa maksud yg last tu? uyin nk dpt adik kah? wowwwwwwwwwwwwww... hadiah kawin yg plg beshhhh...

zuar said...

syabas bethe!!syabas!!hahaha..tahniah untuk anda^_^

Kancilbiru said...

happy annibersary weh....syabas!!

Anonymous said...

tahniah anis & fuad..
oyeye uyin nak dapat adik ke!!~best2!! :))Congratsss
~abyQaira~

~cik tiram~ said...

hepy aniversary! :D
taniah2! :)

SiNoMoSa said...

happy anniversary..

salam ziarah + taaruf anis :)

|| NaFiRaa || said...

happy anniversary yang ke 4.. rupenye kawen tahun sama kita yer.. tapi ai lagi gatal kot..sebab kawen lagi awal..muahaha..

pstt.. uyin nak dapat adik ka??? kalo betol macam tuh.. tahniah buat uyin jugak lah~

Sidratul Muntaha said...

appy anibersari wei
samalh dgn aku
dah 4 thun jugak aku kwin wei..
senyum sokmo selalu!

hasni.hasnan said...

yuhuuu~
kejap jer.mase blalu!!
da 4thun ek.

eppi aniversary babe!!

mast@work said...

happy anniversary, mast punya esok! yeehaawww..

weh, uyin nk dpt adik ek.. congrats!

cik_ah82 said...

wah, cun pilih tarikh nk tunjuk hadiah anniversary kat kandamu..tetiba ada 'hasil' dalam perut dah!hehehe

AngahSayang2314 said...

anis selamat ulang tahunnn yg ke -4 wahhh sama la time sekolah gak angah ngan hubby bercinta org suruh sekolah kita bercinta ye....

ooo bab last sekali tue tul ke?? lagi beberapa bulan ada org baru???
kalau betul tahniahhhh hehehe

rabiatulpaid said...

sweetnyee entry.
semoga berkekalan selamanye kak.
:)

afeezz said...

congrat... 4 tahun dah yer...

Yati said...

Happy anniversary, Anis dan husband. Juga tahniah, pregnant...
Take care, Anis...!
:)

liyana said...

hepi anniversary kak anis & husband. smg kekal ke akhir hayat..
swit la gmbr kawen tu.. hehe
uyin bakal dpt adik? wahh seronok la dia.. :D

Fieza said...

epi eniveseri..
comel deh gmbr kawen tu..
tp comel lg si anis jr tu..

MrsYusofhussain said...

hahahaha harun

pandai ko buat lawak romantik..mesti kanda gembira sokmo..kan kan

azean said...

slmt ulangtahun pkhwinan anis...
w/pon kite x kenal..tapi seakan dah kenal lame jerr...thniah atas prkahwinan anis...semoga bahgia selamanya...

Lizzie Yasmin said...

wah dah 4 tahun yer...... best nya,,, amik pic outdoor tuk anevesery lar...

Lina Rahim said...

happy 4th anniversary..wah, uyin dah nak dapat adik..buat outdoor photoshoot pun cantik..kat Sri Lanka kan byk tempat cantik..

Che Mid said...

Ha?? Bajet ciput? patutlah akak tengok sihubby tu macam nak demam je kat pelamin he he

MumMe said...

HAPPY ANYBESERI mumme ucapkan...semoga sejahtera sentiasa...

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

hepi anibeseri utk ko ngan speckybee.. semoga berbahagia sehingga ko dapat BMW yang diidamkan...

eh..3 series ke 5 series ?
kalau dapat jgn lupa bagi aku tumpang...




kok ya pun kan..orang lidi tu, sorang tu biauler berseket ke kain ke, ada rambut ke....sedey aku tengok dia..

aida zain said...

heppi anniversary Anis....moga bahagia hingga ke akhir hayat yer....waaaa hadiah dlm perut kene scan?? tahniahhhh.. best ever present tuuuuu!!! take care ye

aNiS tHe BumbleBee said...

anita~amin...maceh dear....wink!wink!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...