Friday, January 21, 2011

TeraSa DiriKu Seperti Awek

Tadaaaaaaaaaaaa!!

Pagi tadi terima call dari Niro, ckp nak datang rumah..Tengok2 dah ada kt gate dah. Aku pegi je, tetiba dapat ni......





Oh! oh! Hidung rasa kembang tak boleh nak kempis2 lagi dah... Isk,lama siot tak dapat bunga2 cenggini. Dulu2 zaman skolah je lah kot. Pasal mula2 dating dulu, aku dah warning awal2 kt Speckybee, aku bukan minah bunga. Kalo nak bg hadiah, aku nak gadget2 je..kalo xde sangat, belanja aku makan. Materialistik wei! hahahaha!


Sebenarnya si Niro datang hantar baju Melayu Speckybee yg aku bg pinjam kt Heidrun, minah german tu. Aritu aku ada bagi kt dorang buat sample.So, harini dia nak pulangkan, siap bagi bunga pulak lagi..Standard la omputeh..xkan nak bagi cekodok pulak kan...

Maka dengan tiba2 hari ni pasu atas meja makan rumah aku tu ada laa bunga selepas berbulan2 bogel je.Kalo nak harapkan aku beli bunga, mungkin tunggu birthday sapa2 dalam umah ni la baru nak ada kot.

p/s:Dulu2 masa kt skolah, ada org tanya aku, aku suka bunga apa?heh,mana la aku tau.aku bukannya hapal nama bunga2 ni. Kalo tetakat bunga raya bunga kebangsaan tu aku tau laaa..!

21 comments:

|| NaFiRaa || said...

sonok jugak skali skala dapat bunga kan~ i pernah dapat bunga 2 kali jek..tu pon masa konvo.. kekeke..

i pon dh cakap siap2 kat My hubby..kalo nak bagi hadiah..jangan kasi bunga..nak hadiah yang tahan lama..muahaha..

Chik Att said...

hahahahahah .... mesti kembang habis...tu

ada bunyi prakkk tak ...blah belakang .....
mana nak tau ...ada bahagian2 tertentu yang terkoyak hahahahaha

liyana said...

seronot nye die dpt bunge.. :)

aNiS tHe BumbleBee said...

nafira~aa,betul..betul..time konvo ade la dpt yg dgn pooh2 tu.haha!tulah..bunga tak tahan lama..kalo nk bg,bg hadiah yg tahan lama,contohnya rantai emas ke,intan berlian ke kan...hihihi!konfem tahan lama,boleh pas kt anak cucu lagi.wawawawa!

Kancilbiru said...

last dapat bunga masa konvo kot...tu pun org lain yang bagi...hahaah lariksss!

aNiS tHe BumbleBee said...

CA~hahhaa!! kalau bunga,takat hidong je lah yg kembang kak..kalo dpt ipad,mungkin yg lain2 jugak akan turut mengembang...wawwawawa!!!

aNiS tHe BumbleBee said...

liyana~haha..ye laa..dah tua2 cenggini tetiba dapat bunga...cam ajaib plak rasa..kui3x!

aNiS tHe BumbleBee said...

KB~bwahahaa!sapakah gerangan yg bagi itew???

ARC™ said...

sweet gile awek tu

Imran nyambek said...

phewwitt..hehe

mario said...

sama arrr...aku pun tak tau nama bunga...bukan bunga je...nama ikan pun aku tak tau...hehe

aNiS tHe BumbleBee said...

arc~ko sena nye nk puji ke kutuk aku oi?dah suwit, gile plak?hahahahaha!!

aNiS tHe BumbleBee said...

imran~ko jgn phewit2 aku sgt.kang laki aku phewit ko balik camne?bwahahahaahhaaa!!

aNiS tHe BumbleBee said...

mario~haah...org hidang ikan pun,hadap je laa..kalo org bg ikan todak masak lemak pon aku xtau.huakakaka!

izyanty collection said...

sgat best perasaan bila dpt bunga hehehe

lillies said...

perghh...!! dapat munge...ye la, dh jadi primadona kan skang neh...hehehe...

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

aku gerenti ko mesti kenal munge tahi ayam selain munga raya kan ?


haha...


munga main masak-masak dulu tu !

De Mois said...

Kenapa pompuan suka sangat bunga???

Jom singgah ke : SuaraSendiriJom singgah ke : SuaraSendiri

Amri Abd Rani said...

Dah lama xdpt bunga, ms cintan cintun ari tu n ms muda remaja je...dah tua2 ni xde org nk bagi dah....
kalau ada pun bunga dalam pasu je laa..huhu

makdara TERdiva said...

sesekali dpt bunga feeling macam artis fofuler kanssss?

AngahSayang2314 said...

hehehe.. tak salah kalau sesekali dapat bunga kan??

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...