Friday, April 29, 2011

Dapat Tangkap dah!



En.Speckybee,
Ni laa saspek yg bagi keruh air baldi dalam bathroom kita...!

17 comments:

Yati said...

La.. mandi dalam baldi ka? Cuba Anis beli pool kecik ka, budak boleh berendam, mak budak pun boleh join sekaki. Hik hik!

- GC - said...

dok suh sy dgn Lan beli pool budak2, ni kak pn boleh beli gak. berendam la hangpa 3 beranak. hahaha

aNiS tHe BumbleBee said...

kak yati~hihihi..beli dah aih..pool besaq,pool kecik.swimming pool pun tiap2 ari ahad bawak dia pi.tp dh pesen anak org kg kan..mandi lam timba gak yg best.hahha!

AngahSayang2314 said...

kah3x bole dia mandi dalam tue lak yer... hehehee

aNiS tHe BumbleBee said...

GC~hahahaa...ha laa..hampa dok hingaq sgt panas..panas..dok la rendam laki bini lam pool smbil tgk tv.stail ooo...hahaha!

aNiS tHe BumbleBee said...

angah~patotla dia senyappppp jaa kt lam bathroom tu..ni laa keja dia selama ni..

saza said...

wakakak..uyin ni mesti menurun maknya la kot...kuang3

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

kahkahkah...

keruh bukan sebab tutt kan?

aNiS tHe BumbleBee said...

zati~wakakaka! eh,camne ko tau neh?

aNiS tHe BumbleBee said...

reen~hahaha!eh..tak..tak..pasal dia rendam sabun je laaa..hahhaha!

DrSinga said...

kecut-kecut berendam!
anak sapaaaa lah tu!!!

Kancilbiru said...

ni kena beli timba besaq lagi ni...nanti takut tak bleh keluaq. sangkut..hehehe

miss said...

teringt masa aku kecit2 dulu...ske sgt mandi dlm timba camtu...lanih jgn harap nak muat....kena buat kolam renang..bru muat la utk aku!!

miss said...

pastu...main kentut2 dlm timba tu...best tgk buih nek...hahahhaahaha...uyin pernah buat dak wei???

aNiS tHe BumbleBee said...

Dr.Singa~hahaha!anak dara saya laaa tu...hihi!

aNiS tHe BumbleBee said...

KB~kalo ada adik sok,lagi havoc laa bilik ayaq umah aku..hadoyy...!

aNiS tHe BumbleBee said...

as~astagaaaa!!hg main kentut2 lam air?choii..pengotoq betoi.uyin main duck dia ja laa..hahhaah!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...