Tuesday, February 1, 2011

Anak Dara Vs. Anak Bujang


Anak dara... tgk Kidoz Tv kt internet, cara2 nak buat kek...



Anak bujang....lepas makan tido.Suh tangkap cicak pon tanak. Cincang halus2 buat sup baru tau!!!

Anak dalam perut ni xtau apa pesen pulak nanti..semalam pegi scan, tengah sibuk berlatih tomoi. Tapi apa2 pun syukur lah...berbunga rasa hati bila dah nampak kepala kaki tangan dia yang bergerak2 tu..Nak meloya mcmana pun aku sanggup tanggung, janji dia sihat dalam perut aku ni..amin...

24 comments:

|| NaFiRaa || said...

dah besar dh anak bujang u kan~ i rasa anak bujang u geli cicak jugak tuh~ muahahaha

Kancilbiru said...

jangan la marah..mereka kan adik beradik..kena la adil...hahahaha

sahromnasrudin said...

aku setuju dgn KB..kne adil dan saksama heheheee

ejan sara said...

anak bujang 2 ko kne sediakan batang penyapu...br die takot sikit..

- GC - said...

uyin tu mandi dak lagi tu? haha

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

kenmain lagi dia mengeliat.(walopon ko kata dia tido)..kalah tuan ni !

miss said...

hope anak lam perut hg sihat hendaknya...aku nih plak...xtao apa punca....sedih ada.....semua ada nih....lom ada rezeki kot....p check -ve aje....pelik pon ade nih....

aNiS tHe BumbleBee said...

nafira~haah..dah gemok..makan tido je keje mcm garfield.pemalas gile.

aNiS tHe BumbleBee said...

KB~haha..tak adil..tak adil..anak dara penat2 stadi buat kek,dia tido.nnti kek siap,dia slambe makan.cis la.

aNiS tHe BumbleBee said...

sahrom~tu pasal aku kene marah tu.anak bujang aku tu pemalas sgt.kekeke!

aNiS tHe BumbleBee said...

ejan~hah,mmg.dah la ktorg ni penakut cicak.nak harapkan dia tangkap cicak mmg kem salam laaa..cish tul lah.

aNiS tHe BumbleBee said...

GC~hahaa..mandi laaa...ingat cam ti ka pi opis tak mandi...kih3x! *fitnah*

aNiS tHe BumbleBee said...

reen~tu aku pilih gamba dia paling sopan tu.macam2 stail dia punya tido.

aNiS tHe BumbleBee said...

miss as~sabar...free2 ym aku.aku try share cara aku plak.kut2 menjadi.

Miecyber said...

Baby pun pandai tomoi...

Rakyat Malaysia baca 2 buku setahun

Ms.Lilies said...

itu meow manyak syok menggeliat hihi


*salam singgah*

The Sharkox said...

haha...same la miao kat umah ni

miss said...

anis...cara apa???nih yg curious nih..lg satu aku pon ad benda nk tnya kt hg...kat opis ym block arr....klu hg ada gmail...leh la kita gtalk....gmail kat opis x block plak....hg ada akaun gmail x???

aNiS tHe BumbleBee said...

mie~baby zaman skang...

aNiS tHe BumbleBee said...

ms.lilies~mmg dia suka ngeliat cenggitu.lepas kenyang makan lagi laa..

aNiS tHe BumbleBee said...

sharkox~meow mmg ditakdirkan makan tido je..keke!

aNiS tHe BumbleBee said...

miss as~ado...artneys23atgmaildotcom.nnti add aku.

hasni.hasnan said...

cpat pulang loerrrr!!

miss said...

aku dah inbite hg...chek it out...;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...