Thursday, February 10, 2011

MaLas MacaM BaDaK AyaQ

Malas! Malas! Malas!

Skang dah 3bulan preggy. Tahap malas aku berganda2 mengikut bulan pregnancy.(tak pasal2 aku tuduh baby dalam perut lak.nasib lah.kakakakaa!)

Pandang kain baju lam bakul, meloya tekak!
Pandang dapo, meloya!
Pandang lantai, meloya!
Pandang laptop je okey.Wawawawa!!!
Bukan takat buat keje rumah je yang rasa malas, nak mandikan diri sendiri pon malas gile.
Ape punya pemalas anak aku besok nih!

Dulu kalau tgk blog resipi, semua nk try.Berkobar2.Skang tengok je laaa...kalau boleh klik gambar makanan tu, pestu keting! kuar ikut dvd player lappy ni, kan ke best! Skang ni nak masak pon tak lalu. Paling benci tengok bawang. Kesian pulak kt bawang tu.Xpasal2 aku benci dia.

Dalam kepala otak skang, tgh menghitung hari nak balik malaysia. Ada lagi 22 hari hari. Nak balik! Nak balik! Nak makan macam-macam!!! Nak pegi pasar malam! Nak pegi Mai Cafe kt Perlis, nak makan kenduri!!! Badan naik ke,badan tak naik ke, wa tak pedulik. Janji nafsu makan perlu dilempiaskan!

Speckybee cakap aku macam badak air. Dengan malas, dengan gemok. Ah,comel hape! Dapat bini comel cam badak air pon lagi nk komplen. Dapat yg macam tenuk baru tau!



Video ni dia bg time zaman ktorg bercintan cintun dulu.Skang dah jadi realiti. Dapat laa bini cam badak air ni ha...tu laa..len kali kata lagi kt org.Kan da dapat.koh3x!!

14 comments:

|| NaFiRaa || said...

muahaha.. pembawakkan budak.. hahaha.. alasan paling berkesan.. i sekarang nih selalu mengantuk~ pantang tutup mata.. mesti lelap.. kadang2 depan PC kat opis pon leh tersengguk..haih~ hahahaha

ejan sara said...

erm...i mase preggy pn benci bawang...klau nampak bawang pn dh muntah2...spai laki i kne buang sume bawang2 di dapor...kesian bawang kan??

si badaq ayaq cute 2 laki i pn pnh bg video kt i...i ade kesah?

- GC - said...

kesian bawang. apalah nasib mu bawang....

cik_ah82 said...

sama la haku pon!pemalas ya rabbi..kalo boley nk melepek ja..pastu tunggu org suapkan makan..hahaah..

Chik Att said...

hahahaha ... badak pun badak la...
malam tukar jadi bantal peluk plak ....

lillies said...

malas tu bukan ape, sebab hati tu dah terbang ke Malaysia....hehehe...

makanla...nanti sakit pulak..

aNiS tHe BumbleBee said...

nafira~kekekee!yaa...mari kita tuduh budak kecit lam perut kita..miahahaha!

aNiS tHe BumbleBee said...

ejan~kan?dgn bau dia,yakh! mual gila!

wahahaha!kita buat bodoh je la kan..benda tu cute hape.keh3x!

aNiS tHe BumbleBee said...

GC~nasib la kan bawang tu..sapa soh jadi bawang.hahaha!

aNiS tHe BumbleBee said...

cikah~tu laa kan.malas gila baban.aku nk jalan pi mandi pon malas.terok betoi!

aNiS tHe BumbleBee said...

CA~kekekke! best apa kan dpt bantal peluk gebuz2 cam badak air.wakakakaa!

aNiS tHe BumbleBee said...

lily~tu lah..xda hilang da mood nk buat apa2 pun kt sini.nak balik jaaa ingat.fuh!fuh!cepatlaaa masa berjalan!

Yati said...

Jangan diikutkan rasa malas tu Anis. Nanti anak kang kuor jadi malas. Malas mandi, malas pi sekolah, malas buat homework. (bercakap ala-ala nenek kebayan). Hehhe, takde la.

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

nasib baik badak air kalau si rhino tu ? sikit pun tak comel ler..


ko bersalin kat sini ke Anis ?
ke balik sekejap aje.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...