Saturday, August 15, 2009

CONTEST BAJU RAYA SEDONDON



celebratecelebrate TRUUUUTT!!! TRUUTT!!

Yeahh!!Ini pes time aku masuk contest2 gini.hehe! saje je.ade contest.Join je la.Lagipon dah ade gambar sedondon gini.daripada gambar ni berkepam je kt dlm laptop aku ni,baik aku tayang utk cercaan ramai.

Balik ke Malaysia,mmg niat aku nk bergambar sekeluarga kami.Jadi dengan gigihnya kami pegi ke kedai gambar depan holiday villa alor star untuk mengambil gambar yg spesel ini.Tahun 2008,kami memilih baju raya berwarna hijau turquoise.

Actually gambar ini di ambil selepas kami menghadiri majlis reunion skolah, Sekolah Teknik Jalan Stadium Alor Star.keke!nasib baik le satu skolah.jimat skit.kalo tak,kene pegi 2 reunion.mampuih ler makcik.

ibu rikazz,sy nk join contest ni yeerr..sengihnampakgigi
NAMA SAYA : NOORHANIS BINTI MOHD TANIUS
NAMA HUBBY: MUHAMAD FUAAD BIN AZIZ
TAHUN AIDILFITIRI : 2008
TEMA BAJU RAYA TAHUN NI: HITAM (tu menurut Specky sbb berduka ramai yg meninggal dunia disebabkan H1N1 di Malaysia..)
okey,ni syarat2 contestnya.


1.Jadilah follower iburikazz dan add iburikazz di bloglist anda. CHECKED!

2.Buat satu entry tentang CONTEST BAJU RAYA SEDONDON dan buat link ke entry ini.

3. Upload lah Gambar anda dan pasangan berbaju sedondon CHECKED!
4. Nyatakan nama anda dan pasangan, tahun aidilfitri anda bergambar sedondon tu dan tema baju raya tahun ini. CHECKED!

kt bawah ni akan dibuat pas publish entry ni,wokey:

4. Tinggalkan link anda di sini.ok?
5.Sila tinggalkan sekurang2nya satu komen di mana mana entry yang anda baca selain entry contest ni...Buat syarat..

HEHE! sape2 nak masuk,jom join kt sini!! Tarikh tutup contest ini adalah 22/9/2009.jom memeriahkan lagik contest ini.dapat adiah ke xdapat adiah ke belakang kire.janji femes!hahahaa!setan

wokey..cau cin cau..

P/S: dh terasa2 dah bahang raya neh! Lagu raya dah terngiang2 kt telinga aku.rindunyaaa MALAYSIAAAA!!

6 comments:

Naz-Segalanya disini said...

wah..jauhnyer..macamana ni kalau menang ni?terpaksaler saya pos ke alamat malaysia yer

ezzati said...

nak msk jugak!!!hehe

Watie Aziz said...

Anis, sungguhlah i teruja nak masuk gak bila tgk ur entry ni ..habis semua gambar aku korek dan tayang ..wkakakak..hover btol... saja nak wat kenangan bila tgk balik nanti .. antara baju-baju sedondon mak enon yg i ada ..wkakakaka...

good luck yang ..comeynya honey bee...:)

aNiS tHe BumbleBee said...

anis to Naz ~ xpo naz..ktorg balik msia raya nnti..kalau menang..hahaha!persaingan sengit jee..ramai agi yg cun2 dan sedondon kt contest tu..

aNiS tHe BumbleBee said...

anis to ezzati~ jom2 suma masuk..meriah2kan skit contest ini.kasi ibu rikazz pening..kekeke!

aNiS tHe BumbleBee said...

anis to watie~ ekeke!haa,korek2 sume gambar yg ade.carik yg sedondon.cepat2 masuk.22 ni dah nk tutup dah.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...