Saturday, November 5, 2011

Tak Dan

Aku mintak maaf banyak-banyak kt semua. Aku tak sempat langsung nak balas komen2 korang. Tp,jgn risau, aku baca..Thanks sgt2 sudi bg pendapat, wish kt aku...aku betul2 hargai korang.Tu pasal insyallah aku akan curi juga masa untuk beli sumthing kt korang utk kali terakhir...

Tapi, sumpah aku tak sempat nak balas satu-satu sebab....

Kurang lagi 2hari aku nk balik Malaysia. Esok petang dah nk bertolak ke Colombo. Hari Isnin raya baru haji kt sini. Kitorg ada buat aqiqah untuk Najlaa. Pagi buta Selasa tu insyallah fly balik Malaysia.

Org local kt tempat aku ni,hati dorang besar. Macam org kampung kita.Datang rumah aku bawak itu ini.. Ya Allah...ni yang sedih ni...



 Tetamu yang datang semalam. Harini ada lagi yang nak datang.
Bila dah balik mengejut ni, konfem la xdapat jumpa semua2 org. Kang xjadi keje aku nk mengemas kang.
Nah, korang tengok...




Ini baru 1%...1% okey?? Bukan 10%.Korang bayangkanlah barang2 yg terkumpul 5tahun nak dipack jadi 2hari. Hazaabbbbbb!!!! Ini baru 1 bilik. Dapur tak cerita lagi. Sumpah aku rasa nak pengsan. Aku sorang2 lak tu pack. Berhenti kejap menyusu baby, sambung balik. Pestu masak kejap, makan kejap. Nak berak pon tak sempat hoii!! Seminit pun sgt berharga... Masa dah tak dakkk....Huwaaaaaa!!!

Korang...doa2kan aku ye..semoga kepulangan aku ni tak sia-sia jadinya. Deep down....serius...aku sayang nak tinggalkan Sri Lanka....5tahun....terlampau banyak kenangan untuk dikenang.... :'(



10 comments:

|| NaFiRaa || said...

huhuhu.. mak haih~ fengsan!!!

pack pelan2 k~ kesiannye lah hai.. dengan bb najla lagi.. kalo Raa mesti nak nangis..hahahaha...

moga semua barang dapat pack dengan baik k~ moga selamat sampai kat malaysia.. dan dapat kerja kerja idaman tuh~

Suhana Shahril said...

welcome back 2 m'sia....mesti nnti tknang2 balik life kat sana...

S.U.R.I.A.T.I said...

slmt berkemas kak anis...pi hire org tolong kemas la kak...byk giler tu. klu sorg2,mmg boleh pengsan!

- GC - said...

jgn lupa buah tangan utk emran. haha

Rasmuna Mun said...

kalo aku kelupuq laa kat situ sorg2...bab kemas mengemas ni mmg aku fail..hg dah slamat sampai malaysia da ka?

Chik Att said...

pengsan ...

tak pa balik dulu ... dgn selamat . InsyaAllah ada lah tu rejekinya ....

saza said...

wahhh gila banyak barang weihhh..aku paham..time bujang dlu, kalo nak pindah pon dah 1 lori, kalo dah ada family ni tatau la kan..hehe..welcome back lalink

p/s: aku dah deliver 17/9 :)

vivavogue said...

anis...dah sampai msia?

che mid said...

Salam, Awat tak mintak tolong tetamu yang datang tu, sambil-sambil tu barang-barang yang tak mau, boleh sedekah je kat diaorang tu kan..

am-rie said...

ala, sedih lak aku baca..tp mak ai bleh pengsan kan..blik msia nnti sepasai nk punggah balik..btw,ang dh dok msia kan la ni?sori no xdan nk komen bz la ni..pepun, dia yg terbaik buat ang..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...