Monday, March 22, 2010

Sportday Mix CekolaH UyiN

Tibalah hari yg dinanti2...heheee!
Meriah betul acara sukaneka budak2 ni...Best betul jadi mak2 ni...aku memang enjoy my motherhood life..Sumpah mengujakan!

Memula acara Fancy Dress....
Saksikanlah beraneka pakaian beragam yg diperagakan oleh budak2 tecik nih...


uyin jadi butterfly...nama die kena panggil first2..maka melangkahla uyin dgn penoh konfiden..


bila org tnya soklan...die tanak jawab plak..


ade yg jadi bird,jadi rabbit,fisherman,flowergirl..


jadi cikgu,jadi dragonfly,jadi polis...


jadi nurse,jadi pompuan jepon, jadi spiderman...


Hah! Yg jadi anak jin dalam cite Ahmad Albab pon ade haa...bukan arr...Hawaiian girl laa..


Yang ni plak penjual kelapa..


korang agak2,budak ni pon layan citer P.Ramlee gak ke?
Hahahaa! yg ni sebagai Tokey Jeweleries Shop..


Yang ni sumpah aku ketawa sampai kuar air mata..ada ke patut, Speckybee tnye,
"Eh,yang pakai spende aje tu jadi ape eh?? Orang minyak ke?"
Hahahahhaahhhaa!
hadoi laaaaa!!! Takkan ler mak die tergamak nk jadikan anak die org minyak..yg tu bodybuilder laaar!

acara kedua...Lumba Lari


Yeaaay!! Dalam acara ni, Uyin dapat no.1 tawww!!!
Tahniah ye cayanggg!!!

acara Ibu Bapa..Innocent Parent

aku pon join...Sporting beb! Foreigner katakan...kih kih kih!

Acara terakhir...Avurudhu Kumari...

uyin kene pakai pakaian traditional Sri Lanka..


Sedang memperagakan pakaian masing2..huhu~

Walopon berpanas terik, bertopeng2 kulit muka jadinya...tapi memang kitaorg enjoy betul laa dengan aktiviti skolah uyin ni...Memang besh!

apepun........


Ini tahun ana suda kaya raya... ana mau joli ana punya fulus laah!

Cau cin Cau....hepi hepi hepi!

10 comments:

Atiqah said...

cutenye bdk2 ni pkai costume..terigt sem lps ktorg de costume party utk kelas creative writing..wuiyoo sgt best..walaupon jenoh gak nk meikirkan watak yg sesuai..hehe

ainiayu said...

best arr.....lawak...klu akk ade kt sana pn mesti gelak guling2....hahaha....bestkan...tp masa ank akk tadika dulu tkde wat camtu...maklumla tadika islam...kene pakai tudung & baju kurung sume.....tk pe la....hehehe...

lagi satu terserlah ke'foreiger'an anis bila beratur cam tu...hahaha....

aNiS tHe BumbleBee said...

atiqah~ hihihi....haaaa...kan...best kan...walopon cam nk mati cari brg2 utk costume tu...

aNiS tHe BumbleBee said...

ainiayu~ mmg lawak gila baban laa kak..tp nk nulis kt entry tu dah xde daya..expresi tu kurang sbb sakit kulit terbakar..hihi...pernah pegi acara sekolah tadika islam adik punya..kena nasyid2..baca doa..okey gak tu..

hahaaa!bila lagi nk merasa jadi pompuan terputih kt padang tu..miahahaha!

Fairuz Liyana Azman said...

sangat comel anak akk pkai baju yg butterfly tu.
mcm princess..
adoi comel sgt.
erm satu lagi anak akk pon comel pkai bju avurudu kumari..
haha...

aNiS tHe BumbleBee said...

fairuz liyana~ heeehee...tenkiu darling..bile lagi nk merasa pakai sari2 gitu..kalo kt msia..xdapat le rasanya..hik hik hik..

|| NaFiRaa || said...

ya Allah.. kiut2 belaka!!!

ai gelak guling2 sorang2 kat opis nih bila tgk yang kai spender jek tuh!!! kalo u x cakap.. konfem ai x senang buat keje ari nih!!! asik pikir..ape budak tuh nak jadik!! muahahahahha..

apepun..uyin tetap paling kiut!!! cume untie nengok uyin paling kecik!! hehehehe

aNiS tHe BumbleBee said...

nafira~ kih kih kih...! tulah..ktorg pun tertnya2 amende laa yg budak tu cuba expresskan..kalo MC tu xckp english,mmg smpai kesudah ktorg kata Orang Minyak..siap mak die lumur2 minyak kt badan die tu yg tak tahan tu..hahahaa!

tenkiu aunty..mmg uyin yg paling tecik kt sini..yg lain2 tu dah 3tahun keatas dah..hihi..

mrsyusofhussain said...

tak sabarnye aku nak tgu yusra besar kak...huhuhu

aNiS tHe BumbleBee said...

lia~ hihi...xpe..slow2 nikmati keindahan setiap detik pembesaran yusra..kang die besar cecepat,ko rasa cam rindu time yusra kecit2 lak..tak gitu?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...