Wednesday, March 3, 2010

Bowl=mangkuk..Bowling= ?? mangkuk hayun kah?


Walopon aku nmpak agak macho, tapi aku ni sejenis manusia sfairesphobia betul ke ntah,tah!(fobia kepada bola ). Apa jenis bola pun mmg la aku benci.Itu pasal aku masuk acara balapan aje kt skolah dulu (balapan tu cam acara lawan lari,lompat kijang sume tu,bukan acara buat no 8 test moto tu..haishhhh!) Oleh kerana Speckybee sejenis manusia hidup bola,makan bola,berak bola, jadi sedikit demi sedikit aku kenalah overcome masalah fobia aku tu kan demi suami tercinta..cewah!!!


ni contoh org yg makan bola...

Jadi ada 1 ujung minggu kami 3 beranak pegilah main bowling.Aku cam biasa,tetap cas macho walopon bola aku ke longkang aje memanjang2.huakakaa!


ni gaya speckybee main bowling..memang champion kalo bab gaya...oo lalala!

okey, next kita tgk gaya budak kecik ni plak!


aku xsure dia main bowling atau acara cari gula2 dlm tepung..konpius!


which one is my lucky ball??


heleh..ringan je nih..yg lagi berat ade tak?? (blagak gagak tol!)


rolling....rolling....rolling...


Yeaahh! Strike!!!
(okey,tipu..sebenarnya bila bola masuk longkang dia ingat itu adalah satu kejayaan dan aku tau, aku la mak ketam itu...)


senyuman manis setelah 'strike' ke longkang bertubi2...huhuhu~


Then,ktorg pegi Odel kejap beli ice cream..makan dlm keta je lah.


kekenyangan lepas membaham ice cream...mata sudah kantuk2..


Hanyyyyuuuuutttttt........!
(maaflah,anak dara aku xreti nk tido sopan2..biasa nih..hepp!!)

ini adalah video uyin bermain bowling utk tontonan keluarga di malaysia... :B

rilex je dia sepak bola bowling tuh!

12 comments:

|| NaFiRaa || said...

hahahaha.. kiutnye men bowling!! seb bek uyin x masuk sampai ke tempat susun pin bowling tuh..kikiki

ai pon slalu jek cuci longkang!! memanjang!! muahahaha

NURUL IZZA said...

hahhahahha..uyin ni bola sepak ke bowling yin??

siap yeyeh lg.haha

psst: akak ckp eng ke singola dgn si uyin neh?

:: butterfly :: said...

haha comel la...
anis,kat sane cuace cmne ek? senang ke nk dpt makanan halal?

iRMa

aNiS tHe BumbleBee said...

nafira~ xpe...kita buat keje amal..cuci longkang lane bowling..huekekkee!

aNiS tHe BumbleBee said...

hahaha! tp yg peliknya dia xckp yeyeh..dia sebut yawut! yawut! blaja kt citer kartun India..keke

akak ckp engjawala...kekeke..segala english jawa singhale sume campo..huakaka!

aNiS tHe BumbleBee said...

butterfly~hik..hik! cuaca sini lebih kurang malaysia aje..cuma ada certain part yg sejuk.sini senangla jugak nk dpt makanan halal.Since pemegang business majoriti adalah muslim dan yg buddha ni plak mkan sayur aje.kekadang tu we all pun bertukar jadi vegetarian gak.hihi..!

deeja said...

huu,latih dr kecik lg.ok gak nanti bole jadi pemain pro

aNiS tHe BumbleBee said...

deeja~ hahaha..pro apenye lah deeja...pro cuci longkang ler gamaknye..kekeke!

fabulous.farah said...

huhuhu..cute2..main bowling celup tepung=p

aNiS tHe BumbleBee said...

fabulous.farah~ ha,pestu goreng kan..sedap cam sotong goreng celup tepung tu..kikikiki~

yaniebest said...

Along..apasal Uyin penuh ngan tepung2 kt baju & sampai muka tu??confuse2...hehe

aNiS tHe BumbleBee said...

yaniebest~ hehee..tu dia main bedak yg org tu letak kt situ..powder yg xnak bagi tangan licin time nk baling bola tu..hihihihi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...