Wednesday, March 31, 2010

Ku PerGi Jua...DeMiMu CinTa....



Well, dah capai keputusan..
Speckybee dah belikan tiket utk aku dan Uyin fly 4hb ni...
Kali kedua aku fly tanpa Speckybee...
tapi kali ini..lebih bersendiri...bersama anak daraku yg boleh tahan lasaknya...

Aku berat ati sebenarnya nk pegi exam tu..
korang tau2 je lah exam kerajaan ni camna...
dengan manusia berduyun..
dengan segala kabel stock balak2 sume..
malas ckp byk ah...
Kalo setakat org kampung cam aku ni...
harapan tu semakin tipis ah kan..

Tapi xpe...
aku percaya Qada & qadar...
aku akan stadi betul2,
tak nak main2 cam KPLI dulu (KPLI sbb aku mmg xminat langsung)
bukan demi nk dapatkan jawatan tu pun...
Tapi demi kepuasan hati aku...
sebab Speckybee sanggup lepaskan aku pegi...
menanggung rindu lebih sebulan utk kami bertemu semula...
So,benda tu sgt2 berharga bagi aku..
Pengorbanan dia akan aku balas dgn penat lelah stadi aku nanti..

aku tak sure apa perasaan dia..
tp aku mmg pasti aku akan melalak2 kt airport nnti..
Sumpah, aku xmalu nk mengaku!
time tulis entry ni, and start dari semalam pun aku merambu2 air mata..(tp skang dia da tau ler pas baca entry ni..hihi!)

Dan yg paling pasti, setiap minit kt malaysia nnti,
kepala otak aku akan sentiasa terpikir2..teringat2...
apa dia makan arini, baju dia mcmana, mesti dia rindukan si Uyin bila balik keja..
owh....syahdu!

Tapi aku kena fikir positif..
ini baru berpisah sekejap..
kalau berpisah mati.....??
Ya Allah...kuatkanlah hati kami......

notabulukaki~ eh,asal tetiba lak aku rasa cam dia pun akan ikut balik skali???musykil...musykil..

2 comments:

mrsyusofhussain said...

hahaha..penat je ko nangis kak

aNiS tHe BumbleBee said...

kuang kuang kuang...rugi air mata boye aku kannn..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...