Wednesday, September 9, 2009

CUTE BABY SLEEPING CONTEST


"CUTE SLEEPING BABY CONTEST"
bermula dari 03 Sept 2009 hingga 18 Sept 2009

hadiah menarik & istimewa bakal diterima oleh pemenang
& 5 penerima saguhati istimewa


Syarat penyertaan :

1. Penyertaan terbuka kepada semua para2 ibu n blogger..
2. Perlu lah menjadi FOLLOWER Love My New Life
dan add my link nie di bloglist anda [DONE!]
3. Buat entry contest bersertakan 1 gambar ur baby anda yang sedang tidor
yang paling cute,chomel sekali... [DONE!]
4. Terhad untuk satu penyertaan sahaja (kang rabun juri nk pilih pemenang..huhuhu)
dan umur bayi ketika itu hendakla dalam
lingkungan usia 3 - 12 bulan [DONE!~BABY UMUR 3BULAN TIME NI..]
5. Perlu disertakan dengan NAMA BABY, BIRTH DATE, PLACE OF BIRTH & NAMA IBU [DONE!]
6. Kemudian add banner contest kat side bar beserta ngan link contest nyer skali [DONE!]
7. Nyatakan skali aper yang special tentang blog Love My New Life
8. Sila tinggal kan link peyertaan anda di comment yerk..


aii...Baiti..ini penyertaan saya yee..
*
*
*
*

NAMA BABY: NURIN HANNANI BINTI MUHAMAD FUAAD
BIRTHDATE: 11 SEPTEMBER 2007
PLACE OF BIRTH: COOPERATIVE HOSPITAL,GALLE,SRI LANKA
NAMA IBU: NOORHANIS MOHD TANIUS

Ini adalah gambar uyin the Honeybee yg diambil ketika kami sekeluarga pulang ke Malaysia pada December 2007.Ketika itu,Honeybee berusia 3bulan.Sebenarnya aku xtau pun bila gambar ni diambil.Kredit tu adik iparku, Dik Tie yg menjadi photografer gambar ni.Bermimpi indah anakku ini,mungkin masih diulit mimpi2 kenangan di syurga,ketika dia masih belum lahir lagi.Amat damai hatiku bila tgk gambar ni..anak2 kecil yg belum dibelengu masalah hidup,membuatkan aku juga lupa dgn masalah2 harianku..hikz....

So,Baiti,apa yg sy rasa special 'bout ur blog ialah,terdapat entry2 yg berunsur pengetahuan dan keibubapaan.Pada saya,ibu bapa muda sekarang ini,lebih concern mengenai parenting,psikologi dan kekeluargaan,mungkin kerana didedahkan oleh byk medium dan media massa.Disini,ingin sy mengambil kesempatan,utk mengucapkan selamat berjaya dalam menjadi ibu kepada Baiti,dan semua ibu2 yg lain.Semoga kita sama2 dpt menjadi pendidik kepada generasi yg ulung di masa hadapan.

Kepada yg ada gambar baby tidur comel2 tu,bolehla join contest ni.
KLIK SINI UTK JOIN!!

2 comments:

Baiti @ Mizz Zizee said...

huhh salam terjah...tido dlm imn niee..heheheheh..senyum sweet jerkk..hehehe..tq dear for joining all check k

lupekanje said...

comeiii...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...